Kultúra

Chcete sa zabaviť a vytancovať? Veľký januárový PREHĽAD plesov v Nitrianskom kraji

Po sviatkoch a prázdninách odštartovala obľúbená plesová sezóna. Kde všade nebude núdza o zábavu?

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa zabaviť a vytancovať? Veľký januárový PREHĽAD plesov v Nitrianskom kraji
Zdroj: pexels.com/Andrea Piacquadio / CC0 1.0

Ples v KC Zobor

13. januára o 18.00, KC Zobor

Ples tanečnej školy House of Dance Tomáša Surovca sa uskutoční v Kultúrnom centre Zobor. O zábavu sa postarajú dídžej aj kapela WALK ON. Chýbať nebudú tanečné vystúpenia a animácie, gurmánske jedlo a krásne vyzdobené priestory KC Zobor. V prípade záujmu si môžete zakúpiť lístky na recepcii House of Dance. Cena lístka je 80 eur na osobu.

Mestský reprezentačný ples Zlaté Moravce

13. januára o 19.00 v hoteli ViOn, ul. Továrenská

V programe vystúpi HS Spod orecha a hostia. Cena vstupenky na osobu je 40 eur. V tejto sume je aj večera, teplý a studený bufet, 0,5 litra vína, nealko a káva. Predaj vstupeniek je v kancelárii MSKŠ na Námestí A. Hlinku 1.

Reprezentačný ples mesta Topoľčany

13. januára o 19.00 Dom Kultúry

Zahrá skupina Follow, Duo Melisma, Anta Agni predvedie Fire Light show. Večer bude moderovať herečka Lucia Siposova. Cena vstupenky je 70 eur. Rezervácia a predaj vstupeniek: 0915 955 725, Agentúra Dorothea. Finančný výťažok z tomboly bude venovaný na charitatívny účel.

Prečítajte si tiež

28. Reprezentačný ples mesta Šaľa

13. januára o 20.00 v DK Šaľa – Estrádna sála

V programe vystúpia DJ Norman, The Great Voices, Musk busters, Peter Šesták, Cigánska kapela Zsolta Mezeiho a Tanečná škola Viva. Cena vstupenky je 50 eur.

Náš ples v Šuranoch

13. januára o 19.00 v Spo­ločenskej hale v Šuranoch

Ples Mestského kultúrneho strediska Šurany s názvom „NÁŠ PLES“ sa uskutoční 13. januára so začiatkom o 19.00 hod. v Spoločenskej hale v Šuranoch. O zábavu sa postará DJ Sládeček. Cena vstupenky je 30 eur. V cene je prípitok, pagáče, dve večere, nealko, káva a víno.

Ples mesta Levice

14. januára o 19.00 hotel Lev

Celý večer bude do tanca hrať a spievať Samo Tomeček s Milujem Slovensko Band a DJ Attomic. Cena vstupenky je 100 eur. Ples bude moderovať Peter Marcin.

VI. ročník Obecného plesu v Močenku

14. januára o 19.00 h v spoločenskej sále obecného úradu

Cena vstupenky je 45 eur na osobu. V cene sú dve večere, 0,5 litra vína, nealko, káva a zákusok. O zábavu sa postará hudobná skupina BEST a ľudová hudba KOTLÁROVCI. „Tešiť sa môžete na degustáciu vín Vinárskeho spolku Urban, na bohatú tomboľu a fotokútik,“ láka obec.

6. Umelecký ples SKDK

14. januára v Dome Kultúry

V poradí šiesty Umelecký ples organizuje aj Súkromné konzervatórium Dezidera Kardoša v Topoľčanoch. Špeciálnym hosťom večera budú Cigánski diabli. V programe vystúpia ĽH Beťári, FS Vtáčnik, DJ, ľudoví remeselníci a ďalší. Nebude chýbať bohatá tombola či dražba umeleckých diel študentov. Cena vstupenky je 45 eur. Vstupenky: Sekretariát školy – 0914 320 025

Zoborský ples

20. januára od 20.00, penzión ARTin

Chýbať nebude ani v poradí 9. ročník Zoborského plesu nielen pre Zoborčanov v ARTine pod záštitou Lions club Nitra. O hudobnú produkciu sa postará HUsBAnds a hostia Ivana Poláčková a Eliška Bizoňová. Cena lístka je 65 eur na osobu. Výťažok z plesu pôjde na charitatívny účel. Rezervácie: artin@penzionartin.sk alebo +421 907 445 375.

1. Zlatý ples

21. januára, Calexcity complex Zlaté Moravce

V Zlatý Moravciach sa bude konať prvý ročník Zlatého plesu. Cena vstupenky na osobu je 30 eur. V cene je večera, švédske stoly, fľaša vína, nealko, 6 druhov piva. Tešiť sa môžete aj na tombolu a fotokútik. Hrať bude kapela Elixír a DJ Juris.

2. Korfbalový ples

21. januára, Kultúrny Dom Nitrianske Hrnčiarovce

Ples organizuje Korfbalový klub SPU Nitra. O zábavu sa postará hudobná skupina ERB. Chýbať nebude bohatá tombola. Lístok na osobu stojí 35 eur. V cene sú dve večere, prípitok, káva a minerálka.

32. poľovnícky ples v Topoľčanoch

21. januára o 19.00 Dom Kultúry Topoľčany

Poľovnícke združenie Bebrava organizuje 32. ročník poľovníckeho plesu. Do tanca zahrá Marek Debnár a Terchovská muzika. Vstupenka stojí 40 eur. V cene je fľaša vína, večera z diviny, guláš z diviny a nealko.

7. reprezentačný Ples Bethlenky

27. januára o 19.00 v pri­estoroch historickej jazdiarne v Nových Zámkoch

Vystúpi hudobná skupina Atlantic. Prekvapením večera bude vokálna skupina For You. Cena vstupenky je 50 eur na osobu. V cene je prípitok, dve večere, káva, víno, nealko a zákusky.

52. rodičovský ples

28. januára o 19.30, Kultúrny dom Krnča

Združenie rodičov školy pri ZŠ v Krnči organizuje tradičný rodičovský ples. Vstupné je 70 eur na pár. V cene je prípitok, program, fľaša vína, dve večere, káva a zákusok. Hrať budú Baróni.

Evanovský ples (Hotel Evan u Hofera)

21. január o 20.00 Hotel Evan u Hofera v Topoľčanoch

O zábavu sa postará hudobná skupina Orions. Cena vstupenky je 50 eur na pár alebo 25 eur na osobu. V cene je zahrnutá večera, liter vína na pár, káva a kapustnica. Tešiť sa môžete aj na tombolu.

N DANCE PLES – NOC TALENTOV

28. januára od 17.00, PKO Nitra

Ples je určený pre všetkých aj mimo tanečnej školy. Tešiť sa môžete na pestrý program, dídžeja aj kapelu. Chýbať nebude tombola. Hostiteľom večera bude Noro Grofčík. Moderátorkou podujatia bude Dominika Titková. Okrem nich uvidíte aj ďalších dvoch finalistov talentovej súťaže Romstar Vyškov a Martinu Výbohovú. Lístok stojí 65 eur na osobu. V cene je 2 x večera.

XII. Farský ples

28. januára o 19.00 hodine v Spoločenskej sále OcÚ v Močenku

O dobrú náladu sa bude starať skupina DISK. Vstupenka stojí 45 eur. V cene sú dve večere, pol litra vína, nealko a káva.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM