Rastislav Búgel Samospráva

Chceli by ste vedieť kontakt na poslancov? Mestská stránka vám nepomôže

Pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť kontaktné informácie na poslancov nového mestského zastupiteľstva, máte zatiaľ smolu. Mestská webová stránka obsahuje neaktuálne informácie.

Ilustračný obrázok k článku Chceli by ste vedieť kontakt na poslancov? Mestská stránka vám nepomôže
Zdroj: Dnes24.sk

Oficiálna stránka mesta Nitra poskytuje komplexný zoznam informácií, medzi ktorými nájdete väčšinu potrebných údajov. Novinky z podujatí, zoznam zasadnutí mestského zastupiteľstva, ale aj úradnú tabuľu alebo kontakty. Práve pri poslednej položke môžete naraziť na problém.

V položke „Samospráva mesta“ by sa návštevník webovej stránky mal dostať k informáciám o primátorovi, jeho zástupcoch a všetkých členoch mestského zastupiteľstva. Ako zástupcovia primátora boli na stránke mesta stále v utorok 9.decembra uvedení Štefan Štefek a Ján Vančo. Jozef Dvonč však stále nových viceprimátorov nevymenoval. Informovali sme vás o tom v článku – Primátor si zástupcov nevybral: Kolenčíková sa domnieva, že post má byť jej. Ani pri zozname poslancov nepochodíte. Stále sú tu uvedení poslanci starého zastupiteľstva, spolu s fotografiami a kontaktnými údajmi. Rovnako dopadnete, aj po kliknutí na položku „Kontaktné informácie“. Aj tu sú medzi hlavnými emailovými kontaktmi uvedené adresy na starých viceprimátorov.

Ako informuje pätička webu, stránku vytvorila a prevádzkuje spoločnosť zaoberajúca sa výrobou internetových stránok. Ako sa ďalej uvádza v pätičke webu: „za obsah stránky (súbory, obrázky, texty a ich formátovanie) zodpovedá administrátor mesta Nitra.“

So žiadosťou o poskytnutie stanoviska, kedy príde k náprave a aktualizácii údajov sme sa obrátili na vedenie mesta. „Údaje ohľadne poslancov MsZ v Nitre budú na webovej stránke mesta v priebehu tohto týždňa aktualizované a doplnené,“ informuje Andrej Jančovič z MsÚ v Nitre.

Foto: ilustračné

Neaktuálne informácie na mestskom webe
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM