Správy

Chceli by ste pracovať pre kraj? Župa hľadá nového MANAŽÉRA

Pokiaľ sa rozhodujete pre zmenu práce a nevadia vám výzvy, máme pre vás zaujímavý tip. Nitriansky samosprávny kraj hľadá nového kolegu.

Ilustračný obrázok k článku Chceli by ste pracovať pre kraj? Župa hľadá nového MANAŽÉRA
Zdroj: Unsplash.com

Nitriansky samosprávny kraj zverejnil informácie o novom výberovom konaní. Župa hľadá kandidáta na obsadenie pracovnej pozície „Manažér projektov EÚ“ na oddelení inštitútu rozvoja.

Čo vás čaká?

Medzi kvalifikačné predpoklady patrí vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa ekonomického alebo právnického smeru, prax v riadení projektov min. 2 roky a rovnako dlhá prax vo verejnom obstarávaní. Ďalej je to znalosť právnych predpisov v oblasti regionálneho rozvoja a riadenia EŠIF, Microsoft Office: word, excel na úrovni pokročilý a samozrejmosťou je bezúhonnosť.

Čo bude náplňou práce úspešného uchádzača? Pripraviť sa musí na „činnosť projektového manažéra pre administratívne riadenie projektov NSK spolufinancovaných zo zdrojov EÚ a zodpovedá za ich plynulú realizáciu, riadi činnosť projektového tímu, dbá na dodržiavané časového harmonogramu projektu, komplexne pripravuje procesy na priebežné monitorovanie aktivít.“

Budúci manažér bude zodpovedať aj za propagáciu projektu a jeho realizáciu v súlade s Manuálom pre informovanie a komunikáciu IROP.

Aká je výška ponúkaného platu? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM