Lucia Lauková Šport Hokej

Ceny vstupeniek na zápasy štvrťfinále v Nitre: V ponuke aj dvojdňový lístok

HK Nitra zverejnil informácie o predaji vstupeniek na domáce štvrťfinálové zápasy play-off. Fanúšikom pripravil novinku.

Ilustračný obrázok k článku Ceny vstupeniek na zápasy štvrťfinále v Nitre: V ponuke aj dvojdňový lístok
Foto: Rastislav Búgel

V poslednom zápase základnej časti prehrala Nitra na domácej pôde proti Novým Zámkom 3:2. Súper zo Zámkov si touto výhrou vybojoval aj vstupenku do štvrťfinále play-off, práve tam na seba tieto dva tímy narazia opäť.

Zápasy štvrťfinále play-off HK Nitra – HC Nové Zámky odohrajú hokejisti vo štvrtok 15. marca a v piatok 16.marca. Zápasy začnú v oboch dňoch o 18.00 hodine.

HK Nitra už na svojej stránke zverejnil informácie o predaji a cenách vstupeniek. Tie si budete môcť zakúpiť v pokladniach ale aj na internete. „Novinkou tohtosezónneho play-off je jedna vstupenka na prvé dva domáce zápasy. Jej platnosť bude aktuálna v oboch dňoch, takže treba si ju uchovať u seba! Vstupenka na oba zápasy je cenovo výhodnejšia,“ uvádza web HK Nitra.

Vstupenky si budete môcť zakúpiť 12. a 13. marca medzi 12.00 a 18.00 hodinou. Lístky kúpite na pokladni č. 1. Na pokladni č. 2 si budete môcť vymeniť permanentky za vstupenky na svoje miesta. „Neprevzaté vstupenky permanentkárov do utorka do 18.00 budú dostupné na internete v utorok od 20.00,“ informuje HK Nitra na svojom webe.

Vstupenky v pokladni alebo na internete si budete môcť kúpiť aj v stredu 14. marca od 10. do 16.00 alebo vo štvrtok 15. marca od 10.00 do začiatku zápasu alebo na internete do 16.00.

Cenník:

  • Státie: 6 eur jednodňový, 11 eur dvojdňový (ušetríte 1 euro)
  • Tribúna A,B: 1. a 2. rad: 6 eur jednodňový, 11 eur dvojdňový (ušetrené 1euro)
  • Tribúna A,B: 3. až 6. rad: 9 eur jednodňový, 16 eur dvojdňový (ušetrené 2 eurá)
  • Tribúna C, 4. až 6. rad: 6 eur jednodňový, 11 eur dvojdňový (ušetrené 1 euro)
  • Tribúna C, 1. až 3. rad: 7 eur jednodňový, 12 eur dvojdňový (ušetrené 2 eurá)
  • Tribúna B, 7. až 15. rad: 12 eur jednodňový, 21 eur dvojdňový (ušetrené 3 eurá)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM