Lucia Lauková Správy

Blíži sa Job Expo: V Nitre sa zíde vyše 200 zamestnávateľov s ponukou práce

Veľtrh práce aj tento rok ponúkne prehľad o voľných pozíciách doma i v zahraničí. Pod jednou strechou sa stretne vyše 200 zamestnávateľov.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Job Expo: V Nitre sa zíde vyše 200 zamestnávateľov s ponukou práce
Zdroj: TASR

V Nitre sa bude konať v poradí 8. ročník najväčšieho veľtrhu práce Job Expo. V dňoch od 26. do 27. apríla v areáli výstaviska Agrokomplex bude svoje voľné pracovné miesta ponúkať vyše 200 zamestnávateľov zo Slovenska i zahraničia

Veľtrh práce budete môcť navštíviť vo štvrtok 26. apríla od 9:00 do 18:00 a v piatok 27.apríla od 9:00 do 14:00. Vstup sa neplatí.

Veľtrh práce bude spojený s 20. ročníkom medzinárodnej burzy práce European Job Days 2018. „Na tomto najväčšom veľtrhu práce budú mať možnosť vystavovatelia prezentovať svoju spoločnosť pred širokou verejnosťou a vybrať si priamo budúcich zamestnancov či nadviazať kontakty s budúcimi partnermi,“ informuje stránka veľtrhu.

Pripravených má byť aj množstvo sprievodných podujatí v podobe prednášok či workshopov. Organizátorom veľtrhu je Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny.

Súbežne bude na výstavisku prebiehať aj 26. ročník celoštátnej prezentačnej výstavy stredných odborných škôl a stredísk praktického vyučovania – Mladý tvorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM