Lucia Lauková Šport Iné športy

Blíži sa finálový turnaj NR Beach: Exhibíciu si vyskúšajú aj hokejisti HK Nitra

Blíži sa nitrianske finále v beachvolejbale. Okrem volejbalu sú pripravené aj ďalšie aktivity. Tento rok sa na piesku predstavia aj nitrianski hokejisti.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa finálový turnaj NR Beach: Exhibíciu si vyskúšajú aj hokejisti HK Nitra
Foto: Rastislav Búgel

Počas prvej augustovej soboty 5. 8. sa bude na nitrianskej pláži konať Finálový turnaj NR Beach ligy, ktorý uzavrie sériu nitrianskych turnajov. Okrem klasického turnaja, majú organizátori pripravené aj ďalšie aktivity. „Počas popoludnia budeme organizovať súťaže v rôznych hravých a zábavných volejbalových disciplínach. Zúčastniť sa ich môže ktokoľvek, nielen účastníci turnaja. Pre víťazov jednotlivých disciplín budú pripravené atraktívne ceny,“ informujú organizátori.

Známe tváre

Nebude chýbať už tradičná beachvolejbalová exhibícia známych tvárí Nitry. Tento rok sa môžete tešiť na obľúbených hokejistov klubu HK Nitra. Asistovať im budú aj ďalšie známe tváre z volejbalového a spoločenského života v Nitre. Súčasťou budú aj volejbaloví majstri.

Prezidentský guláš

Počas Finálového turnaja NR Beach plánujú organizátori predstaviť nové posily nitrianskeho tímu. Variť sa bude aj prezidentský guláš, ktorý pripraví prezident VKP Bystrina SPU Nitra Robert Pullman so svojimi pomocníkmi. „Chlapci by sa mali podľa trénera Marka Kardoša zapojiť aj do našich súťaží, exhibície alebo večerného kolotoča,“ dodávajú organizátori.

Kolotoč v pyžamách

Osviežujúcim bonusom bude beachvolejbalový kolotoč v pyžamách. „Malo by ísť predovšetkým o zábavu než výkony, preto každý, kto sa ho zúčastní oblečený v pyžame, bude mať kolotoč zadarmo,“ vysvetľujú organizátori. Prihlásiť sa na kolotoč môže ktokoľvek. Kapacita je obmedzená na 16 hráčov. Všetko zakončí megabeach party pod holým nebom.

Prihlasovanie na Finálový turnaj NR Beach ligy je možné do 3.8.2017 polnoci na stránke volejbalnitra.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: VKP Bystrina SPU Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM