Správy

Becík pogratuloval Marekovi Hattasovi a vyzýva: Spojte sa pre dobro Nitry!

Branislav Becík, ktorého zloženie sľubu predsedu NSK ešte len čaká, pogratuloval primátorovi aj novým poslancom mesta. Vyzval ich, aby sa spojili pre dobro Nitry.

Ilustračný obrázok k článku Becík pogratuloval Marekovi Hattasovi a vyzýva: Spojte sa pre dobro Nitry!
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

V Nitre sa v utorok 15. novembra konalo ustanovujúce zasadnutie nového Mestského zastupiteľstva. Primátor a po ňom aj 31 novozvolených poslancov zložili sľub. Poslanci majú na stole aj niekoľko bodov rokovania. Okrem iného sa budú voliť aj členovia komisií Mestského zastupiteľstva, Mestskej rady, výborov mestských častí aj sobášiaci.

Pri tejto príležitosti sa znovuzvolenému primátorovi Marekovi Hattasovi a poslancom rozhodol pogratulovať Branislav Becík, ktorý čoskoro nastúpi do funkcie predsedu Nitrianskeho samosprávneho kra­ja.

„Verím, pán primátor, že máte pred sebou vízie pre lepší život občanov Nitry, verím, že si vážite túto opätovnú funkciu občanmi zvolenú a pre nich spravíte maximum práce pre ďalšie 4 roky v ich prospech a pre ich skvalitnenie života,“ povedal Becík.

Prečítajte si tiež

Vyzýva na spoluprácu

Zároveň poslancov vyzval na spoluprácu a „odhodenie straníckych tričiek pre dobro občanov“. "Národ vám dal štyri roky, štyri roky pre prácu pre obyvateľov, nájdenie si cesty pre dobro,“ vyhlásil Becík.

„Sledoval som posledné roky, mesiace vaše zastupiteľstvá, úprimne, škriepky, doťahovania, nič nespravia pre dobro národa. Sme v dobe energetickej krízy, zdražovania, finančnej neistoty, je na vás zahodiť egá, stranícke tričká a makať pre ľudí a ich lepší život,“ pokračuje novozvolený župan.

„Ja, ako zvolený predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja, vám chcem povedať a sľúbiť, že som tu pre každého občana a pre lepší zajtrajšok. Ja som človek, ktorý otvára dvere, podáva ruku a spolupracuje. A preto žiadam a apelujem aj na vás, spojte sa pre dobro Nitry. Držím vám palce a zo svojej pozície budem vždy maximálne súčinný a spolupracujúci, bojovať spolu s vami za lepšie zajtrajšky,“ dodal vo vyjadrení Branislav Becík.

Branislav Becík slávnostne zloží sľub a prevezme funkciu predsedu NSK na ustanovujúcom zasadnutí 28. novembra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM