Lucia Lauková Správy

Auto na streche aj uzavretá cesta: Poľadovica v okolí Nitry narobila vodičom veľké problémy

Ranná nehoda na R1 medzi Nitrou a Zlatými Moravcami ochromila dopravu. Auto dostalo šmyk a nasledovala zrážka.

Ilustračný obrázok k článku Auto na streche aj uzavretá cesta: Poľadovica v okolí Nitry narobila vodičom veľké problémy
5
Galéria

V pondelok 18. decembra v ranných hodinách boli diaľniční policajti z Nitry vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 na 53,9 km v smere od Zlatých Moraviec do Nitry.

„Vodič vozidla Škoda Octavia pravdepodobne dostal s vozidlom šmyk, následkom čoho narazil do zvodidiel. Odtiaľ ho odrazilo do pravého jazdného pruhu a došlo k zrážke v tom čase s prechádzajúcim vozidlom Škoda Kodiaq. Auto Škoda Kodiaq prevrátilo na pravý bok a šúchalo ho približne 100 m po vozovke,“ priblížila polícia.

Prečítajte si tiež

21-ročný vodič Škody Octavie utrpel doposiaľ neurčené zranenia a jeho 20-ročná spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia. 43-ročný vodič Škody Kodiaq sa pri dopravnej nehode našťastie nezranil.

Následkom dopravnej nehody došlo v uvedenom úseku tiež ku škodovej udalosti ďalších dvoch vozidiel. Okolnosti dopravnej nehody, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

„Dopravná nehoda si našťastie nevyžiadala žiadne straty na životoch, ale upozorňujeme vodičov, aby hlavne v ranných a večerných hodinách prispôsobili rýchlosť jazdy stave a povahe vozovky. Na klzkej vozovke stačí malá nepozornosť a tragédia je na svete,“ pripomína polícia.

Vodiči hlásia nehodu aj pri obci Čab, kde sa mal prevrátiť kamión, ktorý skončil mimo vozovku. Auto na streche skončilo ráno aj na ceste Lukov Dvor.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Auto na streche aj uzavretá cesta: Poľadovica v okolí Nitry narobila problémy
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM