Lucia Lauková Rôzne

ANKETA: Je pred nami horúci víkend. Spýtali sme sa, ako voľné dni strávia Nitrania

Poriadne teploty už rozpaľujú naše mesto. Oslovili sme zopár ľudí v nitrianskych uliciach s otázkou, ako sa chystajú stráviť nastávajúci víkend.

Ilustračný obrázok k článku ANKETA: Je pred nami horúci víkend. Spýtali sme sa, ako voľné dni strávia Nitrania
Zdroj: Dnes24.sk

Vybrali sme sa do rozpálených nitrianskych ulíc spýtať sa, aké sú vaše plány na víkend. Už v týchto dňoch teplota naznačovala, že bude poriadne horúci. Treba si ho teda vychutnať. Väčšina oslovených žien sa aj napriek vysokým teplotám nevyhne upratovaniu. Ale aj medzi pánmi sa našiel ktosi, čo myslí aj na domáce práce. „Ja sa teším, že v sobotu si umyjem konečne motorku a hádam sa podarí nejaký výlet, je jedno kam,“ povedal Róbert.

Ženy sa, samozrejme na to upratovanie až tak netešia. „Asi ako takmer každá žena budem v sobotu upratovať. O to horšie, že je také teplo a nemáme klímu, tak sa pri tom upratovaní asi uvarím. Ale teším sa aspoň na nedeľu, vtedy si oddýchnem,“ povedala Monika.

Janka z Nitry nám prezradila, svoje plány na tento víkend. „Muž má narodeniny, takže budeme mať grilovačku a s deťmi sa pôjdeme pozrieť na detský festival na Agrokomplex,“ prezradila Jana.

Na víkend sa teší aj Viktória, ktorá má konečne voľný víkend, a plánuje si ho užiť s rodinou. „Tento víkend mám konečne voľno. Doma sme napustili bazén, takže sa už neviem dočkať, ako sa v ňom spolu s deťmi vykúpeme,“ hovorí Viktória.

Foto: ilustračné

ANKETA: Je pred nami horúci víkend. Spýtali sme sa ako voľné dni strávia Nitrani
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM