Lucia Lauková Správy

FOTO z autobusovej stanice: Prístrešky sú takmer hotové, okolie chátra

Do konca júna by mala cestujúcich v Nitre vítať či vyprevádzať zrekonštruovaná autobusová stanica. Pozrite si aktuálne zábery pred dokončením.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z autobusovej stanice: Prístrešky sú takmer hotové, okolie chátra
16
Galéria

Rekonštrukcia autobusovej stanice v Nitre pokračovala tento rok odstránením pôvodných prístreškov pre diaľkové linky a výstavbou nového prestrešenia. Okolie stanice vrátane stánkov s občerstvením však ostáva zatiaľ nedotknuté.

Ako nás ešte vlani informovala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločnosti Arriva, pre tieto nástupiská boli vypracované nové projekty na oceľovú konštrukciu, na ktoré boli potrebné dodatočné stavebné povolenia.

Podľa nového harmonogramu má byť posledná etapa modernizácie autobusovej stanice ukončená v prvom polroku tohto roka.

Veľká modernizácia autobusovej stanice v Nitre sa začala v roku 2015. Okrem nových nástupíšť pribudli aj elektronické tabule, prostredníctvom ktorých sú cestujúci informovaní nielen o odchodoch a príchodoch autobusov a ich prípadnom meškaní, ale aj o aktuálnych výlukách na trase.

Tabule sú on-line aktualizované a synchronizované s webovou stránkou www.cp.sk. Obsahujú údaje o cieľovej stanici jednotlivých spojov, o čase ich odchodu, číslo nástupišťa, na ktorom bude autobus pristavený, oznamy a aktuálny čas.

Ako to aktuálne vyzerá na autobusovej stanici v Nitre si môžete pozrieť v priloženej galérii!

Nové prístrešky na autobusovej stanici v Nitre
16
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM