Lucia Lauková Správy

FOTO: V Nitre sa schádzajú poľnohospodári, začal sa Agrosalón

Pod Zobor prichádzajú nadšenci poľnohospodárstva. Na nitrianskom výstavisku odštartoval 6. ročník medzinárodného poľnohospodárskeho veľtrhu Agrosalón.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Nitre sa schádzajú poľnohospodári, začal sa Agrosalón
8
Galéria
Zdroj: TASR

V poradí 6. ročník medzinárodného poľnohospodárskeho veľtrhu Agrosalón, sa začal v utorok 28. marca 2017 v priestoroch agrokomplexu Národného výstaviska, š. p. v Nitre. Expozície ponúkajú pohľad na súčasnú techniku a stroje využívané v modernom poľnohospodárstve. Na výstavisku sa zišlo viac než 105 vystavovateľov.

Veľtrh Agrosalón v Nitre potrvá do 1. apríla. Vstupné na veľtrh je 5 eur, po zľave 2,5 eur

Historická technika

Súčasťou tohto ročníka je aj prezentácia historickej poľnohospodárskej techniky, ktorú pre podujatie pripravilo Slovenské poľnohospodárske múzeum. Návštevníci tak budú môcť porovnať súčasnú poľnohospodársku techniku s tou historickou. Expozícia Slovenského poľnohospodárskeho múzea bude sprístupnená počas celého veľtrhu od 28. marca do 1. apríla.

Sprievodné akcie

Návštevníci sa môžu tešiť aj na dynamické ukážky v podobe Traktorparády, ktorá sa budú konať v sobotu 1. apríla počas celého dňa na vonkajšej ploche medzi pavilónmi M3 a M4. Spoznáme aj víťazov súťaže Naj agro dievča a Naj agro chlapec. Predstavenie finalistov ako i samotné finále súťaže bude prebiehať 30. marca o 10.50 h.

Foto: ilustračné

AKTUÁLNE FOTO: V Nitre sa schádzajú poľnohospodári, začal sa Agrosalón
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM