Rastislav Búgel Rôzne

5 správ, ktoré najviac oslovili nitrianskych čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke

Aj uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu v Nitre a aj v okolí. A niektoré témy našich čitateľov oslovili až nadpriemerne. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku 5 správ, ktoré najviac oslovili nitrianskych čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke
Zdroj: Dnes24.sk

Okrem krstného mena, teda mena, ktoré nám vyberú rodičia, chodíme po svete ešte a akýmsi puncom našich predkov, priezviskom. V každom meste sa nezriedka stane, že jedno priezvisko má celé množstvo nositeľov, ktorí pritom vôbec nemusia byť ani príbuzní. Nám sa podarilo zistiť, ktoré sú medzi Nitranmi najviac frekventované.

Čítajte tu: Je medzi nimi aj to vaše? Toto je 15 najčastejších priezvisk Nitry!

Nitra je hokejový mestom, o tom niet pochýb. Srdce každého fanúšika ľadového hokeja pod Zoborom muselo počas uplynulého týždňa zaplesať. Vody internetu rozčeril dokument, ktorý si pripravila švédska televízia. Niekoľko minút trvajúce dielko sa zameriava práve na nitriansky klub HK Nitra.

Čítajte tu: Veľká pocta pre nitriansky hokej: V Európe ho TÝMTO dokumentom prezentuje švédska televízia

Začiatok pracovného týždňa bol v čase, keď sa väčšina ľudí vracia domov z roboty pre vodičov nepríjemný. Malá nehoda spôsobila poriadne problémy na nitrianskych cestách. Závory na železničných priecestiach ostali sklopené a signalizačné svetlá blikali. Mesto sa plnilo stojacimi autami.

Čítajte tu: Neprejazdné železničné priecestia a dopravné zápchy: Vieme, čo spôsobilo kolaps dopravy!

Študentský život bol parádny. Neraz naň pracujúci ľudia myslia s nostalgickou slzou v oku. Na školách nebola núdza o vtipné momenty. Humorné hlášky nemali konca-kraja. Aké brpty rozosmiali nitrianskych študentov?

Čítajte tu: Keď nitrianski učitelia a študenti perlia: Po týchto výrokoch na vyučovaní nastali výbuchy smiechu!

Na rýchlostnej ceste R1 sa stali dve dopravné nehody v rozmedzí niekoľkých minút. Búral aj 35-ročný nitriansky vodič, ktorý mal v aute dvojročného syna. Malého chlapčeka museli previezť do nemocnice letecky. O vážnosti situácie svedčia aj fotky z miesta nehody.

Čítajte tu: FOTO z miesta nešťastia na R1: Nitran (35) s dieťaťom (2) v aute nabúral do nákladiaku, vrtuľník v akcii!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM