Rastislav Búgel Krimi

Zlodeji hazardovali so životmi. Takto kradli plynové potrubie

Toto naozaj vyráža dych! Dvaja neznámi páchatelia takmer doplatili svojimi životmi za neuvážené konanie pri krádeži plynového potrubia. To bolo totiž pri ich akcii stále napojené k hlavnému prívodu plynu. Policajti počas zásahu neverili vlastným očia

Hliadkujúci policajti uvideli pri svojej každodennej činnosti podozrivých chlapov na cudzom pozemku. Do areálu na križovatke Hviezdoslavovej a Šúdolskej ulice vošli muži zákona cez otvorenú vstupnú bránu. Policajtov v areáli však dvojica zlodejov spozorovala a dala sa na útek. Prichádzajúcej hliadke sa ich už nepodarilo chytiť.

Pár centov je cennejších ako vlastný život?

Zlodejské duo to však v hlave asi nemalo úplne v poriadku. Keď policajti prišli do jednej z budov, našli v nej totiž nahromadený železný odpad, ktorý bol zrejme určený na predaj v zberných surovinách. Nebola to však kopa šrotu, čo príslušníkov zarazila. V budove zacítili unikajúci plyn. Zlodeji totiž pri svojej akcii vyrezali časť napojeného potrubia.

„V spolupráci s operačným pracovníkom sa podarilo nakontaktovať na konateľa firmy, ktorá je vlastníkom spomínaných objektov a telefonicky ho oboznámili o situácii, ku ktorej prišlo v objekte,“ stojí na stránke mspnitra.

Nitra24/mspnitra.sk

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM