Lucia Lauková Kultúra

Zábava na vlastný účet: V novom klipe Zoči Voči aj Kuko z Horkýže Slíže!

Nitrianska hudobná scéna je stále živá, dokazuje to aj ďalšia čerstvá novinka priamo spod Zobora. Scenár nového klipu si pripravila kapela. Nechýbajú v ňom viacerí známi muzikanti.

Ilustračný obrázok k článku Zábava na vlastný účet: V novom klipe Zoči Voči aj Kuko z Horkýže Slíže!
Zdroj: YouTube.com

Nitrianska kapela Zoči Voči pripravila pre svojich fajnúšikov novinku, v ktorej sa doslova zabáva na vlastný účet. Po klipe ku skladbe Čerešne, tak opäť potvrdili, že si zo seba vedia spraviť srandu.

Nová skladba a videoklip

Nová pieseň kapely nesie názov Milión ciest. Videoklip k nej vyšiel 30. októbra.„Pi­eseň Milión ciest vystihuje to, ako to naozaj cítime a čo pre nás kapela ZOČI VOČI znamená. Videoklip naopak znázorňuje, ako nás vidia „tí druhí,“ prezradil líder kapely Michal Žitňanský. Ako dodáva manažér kapely, muzikanti v klipe recesisticky poukazujú na to, čo o nich ľudia počas hudobnej kariéry porozprávali.

„Počas natáčania sme si užili veľmi veľa zábavy, za čo ďakujeme aj chalanom, ktorí videoklip točili. Myslím, že takéto zábavné videoklipy sú presne to, na čo sa chcú naši fanúšikovia pozerať. A podľa prvých reakcií to vyzerá, že sme s klipom a aj novou skladbou trafili klinec po hlavičke,” povedal bubeník Vladimír Kovár.

Scenár vymyslela kapela

Scenár k novému videoklipu si členovia kapely pripravili sami.„Užili si povolania ako smetiar, murár, či znudený kancelársky život. Nakoniec ale našli spoločnú cestu v hudobnom priemysle, do ktorého ich v klipe zasvätil sám Peter “Kuko“ Hrivňák,“ priblížil manžér kapely.

Známi muzikanti

V klipe sa objavil aj výborný slovenský gitarista a producent Jimi Cimbala, ktorý akobyby stlačením zázračného tlačítka dokázal vo svojom štúdiu robiť naozaj zázraky.„Humorne tiež poňali aj stretnutie s kapelou The Paranoid, s ktorou ich podľa fanúšikov od začiatkov spájala rivalita. Aktuálne skôr vidieť snahu oboch kapiel spájať slovenskú rockovú scénu,“ povedal manažér Zoči Voči.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM