Rastislav Búgel Futbal

V Doxxbet lige je dobojované: Paukner si udržal pozíciu kráľa strelcov

Futbalová Doxxbet liga skončila ročník 2014/2015. V Nitre sme sa tak mohli tešiť aspoň z jedného úspechu. Kráľom strelcov sa stal nitriansky kanonier.

Ilustračný obrázok k článku V Doxxbet lige je dobojované: Paukner si udržal pozíciu kráľa strelcov
Foto: Rastislav Búgel

Druhá najvyššia futbalová súťaž na Slovensku má za sebou posledné dvanáste kolo nadstavbovej časti. Je čas na malú rekapituláciu. Počas celého ročníka organizátori vyhodnocovali najlepších strelcov súťaže. Už dlhodobo celej tabuľke kraľoval nitriansky kanonier Matúš Paukner.

Ten si svoje postavenie udržal až do samého záveru, aj napriek nie práve vydarenej jarnej časti súťaže. S 21 gólmi v celom priebehu aktuálneho ročníka sa stal najlepším kanonierom Doxxbet ligy. O tri góly tak predstihol Samuela Garcia Bayona z Michaloviec. Na treťom mieste so 17 presnými zásahmi skončil Ľubomír Ulrich zo Skalice a Adam Morong zo Serede.

A ako sa darilo ostatným nitrianskym futbalistom? Šesť presných zásahov si pripísal Jozef Urblík, päť gólov strelil Henrich Benčík. O gól menej mal na svojom konte Andrej Ivančík. Tri góly si pripísal v aktuálnej sezóne Šimon Šmehyl. Nitra mala aj trojicu dvojgólových strelcov. Presadili sa Filip Moravčík, Igor Kotora a Róbert Valenta. Jedným gólom prispel Viktor Kráľ, Martin Boszorád, Marek Kostoláni, Patrik Kemlage a Peter Petráš.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM