Rastislav Búgel Správy

Slávnostný okamih pre podporu nitrianskeho športu: Hokejová hala na Klokočine je otvorená!

Všetci priaznivci ľadového hokeja a krasokorčuľovania sa konečne dočkali. Na najväčšom nitrianskom sídlisku bola slávnostne otvorená nová hokejová hala.

Ilustračný obrázok k článku Slávnostný okamih pre podporu nitrianskeho športu: Hokejová hala na Klokočine je otvorená!
Foto: Rastislav Búgel

Projekt hokejového stánku na sídlisku Klokočina začal investor realizovať už v roku 2011. Na mieste futbalového ihriska s umelým povrchom vyrástla moderná hokejová hala. Tá pojme 288 divákov a pripravené je aj parkovisko pre 36 áut. Pre športovcov je k dispozícii 6 šatní a sociálne zariadenia. Teplo vznikajúce pri chladení ľadovej plochy je následne využité na ohrev vody a podlahové kúrenie v šatniach.

Slávnostné otvorenie

Nový hokejový štadión na Škultétyho ulici sa stal domovským stánkom nitrianskeho krasokorčuliarskeho klubu. Prístupný je aj verejnosti počas verejného korčuľovania. Záujemcovia si môžu prenajať aj celú ľadovú plochu. Hokejová hala bude k dispozícii celoročne. Nebude tak problémom počas sparných letných dní schladiť organizmus na ľade. Predstavitelia mesta a konatelia spoločnosti vlastniacej halu slávnostne otvorili tento nový športový stánok.

Pozrite si fotografie a video zo slávnostného otvorenia haly!

Viac informácii o novej hokejovej tréningovej hale nájdete v článku – Hokej v Nitre určite nevymrie, skandovať sa bude aj na Klokočine

Nová hokejová hala
34
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Nová hokejová hala
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM