Tímea Kamenická Rôzne

Pri tomto netreba plnú peňaženku: Prichádza burza pre mamičky s deťmi!

Pozná to takmer každý rodič. Detské oblečenie býva často pomerne drahé. Zabezpečenie toho, čo potrebujete sa však dá vyriešiť aj inak. Prichádza burza, na ktorej nájdete množstvo zaujímavých vecí.

Ilustračný obrázok k článku Pri tomto netreba plnú peňaženku: Prichádza burza pre mamičky s deťmi!
Zdroj: TASR

Občianske združenie Dražovské Slniečkovo je dobrovoľným združením rodičov a priateľov Materskej školy Belopotockého 22 v Nitre – Dražovciach. OZ Slniečkovo aj tento rok prichádza s burzou najmä detského a dámskeho oblečenia. Nebude to však jediný tovar.

Burza sa uskutoční 21. novembra 2015 v Kultúrnom dome v Dražovciach. Nekoná sa prvý rok, ide už o štvrtý ročník tejto akcie. Na to, ako burza prebehne alebo aký tovar tam nájdete sme sa pýtali štatutárnej zástupkyne OZ Slniečkovo Silvie Vargovej. „Ide o burzu detského a dámskeho oblečenia, lebo predpokladáme, že prídu nakupovať mamičky s deťmi. Ľudia však nosia aj kočíky, autosedačky, knihy, môže byť aj postieľka. Kto čo doma má,“ informuje Silvia Vargová.

Ďalej dopĺňa, že veci môže na burzu priniesť v podstate hocikto, musí sa však vopred prihlásiť prostredníctvom emailu. Následne dostane mail s obchodnými podmienkami. Každá vec musí byť poriadne označená číslom. Jedna žena môže priniesť na predaj maximálne 60 vecí.

Ako teda samotná burza prebieha? „V piatok sa veci prinesú, v sobotu doobeda sa predáva, poobede si mamičky prídu po veci,“ vysvetľuje štatutárna zástupkyňa OZ Slniečkovo. Nepredávajú ich totiž ony, ale dobrovoľníčky z OZ Slniečkovo. Pri každej veci však mamičky uvedú veľkosť a samé si určia cenu, ktorá býva väčšinou symbolická.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM