Monika Földešiová Kultúra

Politici, obchodníci, partneri i zamestnanci

Sobotným večerom sa v Bratislave otvorila oficiálne plesová sezóna. Okrem už tradičného Plesu v opere bol aj v meste pod Zoborom usporiadaný Mestský reprezentačný ples.

Starí i novozvolení poslanci, podnikatelia a blízki spolupracovníci Mesta Nitra prijali pozvanie na 4. ročník Mestského reprezentačného plesu. Ten sa konal pod záštitou primátora mesta Jozefa Dvonča aj tento rok v Estrádnej hale PKO Nitra. Hostí vítal sám pán primátor so spoluorganizátorkou plesu a prezidentkou Homo Nitriensis Margitou Štefánikovou, ktorá je jeho partnerkou aj v osobnom živote.

Slávnostné otvorenie plesu patrilo Skupine historického šermu Wagus a ich dobovým stredovekým tancom. Večerom sprevádzal ako minulý rok Štefan Skrúcaný, ten svoje moderovanie okorenil aj spevom. Hudbe k tangu sa zaspieval Marcel Palonder, v podaní ktorého nezostal tanečný parket dlho prázdny. Hudobnú stránku napokon uzatvoril DJ Ivan Kopáč a cimbalová hudba Zobor. Časť zisku zo vstupeniek poputuje na humanitárne účely, ktoré sa konajú pod záštitou spomínanej organizácie Homo Nitriensis.

Foto: Peter Frank

Plesn MsU NR
45
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM