Lucia Lauková Kultúra

Oslava sviatku všetkých detí sa blíži: TOP 10 podujatí na MDD v Nitre a okolí

Už viete kam pôjdete na Medzinárodný deň detí so svojimi ratolesťami? Ponúkame vám prehľad tých najlepších akcií v našom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Oslava sviatku všetkých detí sa blíži: TOP 10 podujatí na MDD v Nitre a okolí
Zdroj: TASR

MDD v Arboréte Mlyňany

28. mája od 10.00 do 16.00 h, Arborétum Mlyňany

Pre deti bude pripravený bohatý kultúrny program a rôzne zábavné atrakcie. Okrem hudobných a tanečných vystúpení nebude chýbať ani dávka akcie. Tú prinesú o pol jednej poobede policajti, ktorí budú robiť ukážky svojej práce a nebudú chýbať ani ich štvornohí pomocníci. O pol druhej prídu na rad ukážky práce hasičského zboru.

Športový deň pod Gýmešom

28. mája od 14.00 h Chatová osada pod Gýmešom

Detí čaká detský OCR prekážkový beh. Beh cez rôzne prekážky v prírode, preťahovanie lanom, hod šiškami na cieľ, vozenie na koňoch, opekanie špekáčikov, kofola, sladké odmeny, výborná hudba a iné. Vstupné sa neplatí.

Deň detí vo Viváriu

1. júna Univerzitné vivárium – Botanická záhrada SPU

Univerzitné vivárium opäť privíta najmenších návštevníkov. Tí si budú môcť pozrieť ako sa majú ich zvierací kamaráti.

Mestečko plné zábavy

od 1. do 4. júna OC Mlyny

Štvordňový Deň detí plný hier a detskej radosti. Pripravené bude mestečko plné zábavy, v ktorom sa bude nachádzať zóna s virtuálnou realitou, relax zóna a spoločenské hry. Dievčatá sa zahrajú v super izbe a chlapci si užijú obrovskú autodráhu a vlakovú dráhu.

Deň detí na ranči

2. júna od 16.00 h Ranč Nový Dvor – Malý Lapáš

Deti si budú môcť pozrieť zvieratká, zabaví ich aj kúzelník. Nebudú chýbať súťaže a dobrá zábava. Vstup je zdarma.

Detský OCR terénny prekážkový beh

3. júna od 9.00 do 13.00 h Ivanka pri Nitre

Plno rôznych prekážok a rodinnej zábavy na vás bude čakať aj v obecnom parku v Ivanke pri Nitre. Bežať sa bude vo vlnách podľa veku. Deti do 5 rokov môžu bežať za doprovodu rodičov, či inej osoby, ktorá im môže pri zdolávaní prekážok pomáhať.

Deň detí a Deň otvorených dverí DAB

3. júna od 10.00 h, Divadlo Andreja Bagara

Detí čaká pútavý program, nebude chýbať autogramiáda hercov. Tešiť sa môžete na divadelný blšák či skúšanie kostýmov či fotenie s rekvizitami.

Deň detí s Mirom Jarošom a Crazy Chichi and Friends

3. júna Centro Nitra

Prvú júnovú sobotu sa budú môcť všetky deti zabaviť spoločne s Mirom Jarošom. Ten má pre ne pripravené chytľavé detské pesničky, ktoré deti nielen zabavia, ale aj naučia mnohým dobrým návykom. Zábavno-náučné popoludnie spestrí aj interaktívna tanečná show Crazy Chichi and Friends. Deti budú mať možnosť spoznať africké zvieratá a spoločne s nimi si zaspievať i veselé pesničky.

MDD v parku na Sihoti

4. júna od 14.30 do 18.00 h, Mestský park na Sihoti

V programe vyspúpia Lolo a Piškót, Harry Teater, Tanečná škola Street Dance Group, DFS Borinka, TS Lienky a aj Mažoretky I.NIMA. Ďalej sa deti môžu tešiť na detské divadelné predstavenie s Harry Teater, ukážky služobnej kynológie, sebaobrany a prevencie kriminality s Mestskou políciou. Nebude chýbať nafukovacia lopta na vode, trampolíny.

Maxáčikovo

4. júna od 15.00 do 18.00 h, OC Max

Program pre deti nebude chýbať ani v ďalšom nitrianskom obchodnom centre. Deti čakajú maskoti, víla či bludisko a súťaže.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM