Kultúra Rôzne

Deň detí sa blíži: Čo si pre našich najmenších pripravilo Arborétum Mlyňany?

Rok ubehol ako voda a čoskoro tu opäť máme sviatok našich najmenších. Deň detí bude už tradične poriadne oslávený i v Arboréte Mlyňany. Pozrite si program.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí sa blíži: Čo si pre našich najmenších pripravilo Arborétum Mlyňany?
Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí sa síce oslavuje prvého júna, no v Arboréte Mlyňany si sviatok našich najmenších užijeme o trošku skôr, konkrétne v nedeľu 28. mája. Začiatok programu je naplánovaný na desiatu hodinu doobeda a celá akcia potrvá do šestnástej hodiny. A čo nás všetko čaká?

Hudba i policajná akcia

O pol jedenástej vystúpi zoskupenie Vozokanček, za ktorým príde zoskupenie Zlatňanka. Pol hodinu pred obedom vystúpi Základná umelecká škola Zlaté Moravce so svojím programom. Okrem hudobných a tanečných vystúpení nebude chýbať ani dávka akcie. Tú prinesú o pol jednej poobede policajti, ktorí budú robiť ukážky svojej práce a nebudú chýbať ani ich štvornohý pomocníci. O pol druhej prídu na rad ukážky práce hasičského zboru.

Okrem toho bude na návštevníkov čakať viacero atrakcií. Deti sa môžu tešiť na nafukovaciu šmýkalu, nafukovací hrad i silomer. Chýbať nebudú ani tvorivé dielne. Okrem policajných psov sú každoročnou veľkou atrakciou aj sokoliari, ktorí prídu aj tento rok. Sokoliarsky dvor SZMEK FALCONRY bude prezentovať svoje nádherné dravce.

Zlatá minca pre najrýchlejších

„Okrem pestrého programu sa návštevníci môžu tešiť aj na ukážku výstroje a zbraní Československej ľudovej armády a na modely bojovej techniky, v čase 10:00 – 16:00hod,“ uvádza arborétum.

Okrem toho je tento rok pripravené i zaujímavé prekvapenie pre najrýchlejších detských návštevníkov. „Prvých 7 detí, ktoré si zakúpia vstupný lístok na podujatí Deň detí získa zlatú mincu Arboréta Mlyňany SAV,“ informuje vedenie arboréta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM