Zlatica Gregorová Rôzne

V Šali posilnia dopravu: V stredu sa zveziete zdarma

S blížiacim sa Sviatkom všetkých svätých sa doprava v mestách i obciach dostáva do hustého módu. Zápchy, či dopravné kolóny na radosti nikomu nepridajú.

Ilustračný obrázok k článku V Šali posilnia dopravu: V stredu sa zveziete zdarma
Zdroj: ARRIVA Nové Zámky

Obmedzením môžu byť aj sviatoční vodiči, ako aj poveternostné podmienky. K tomu, aby ste sa bezpečne dostali do svojho cieľa pomôže aj autobusová doprava.

1. novembra zdarma

ARRIVA Nové Zámky prevádzkuje prímestskú aj mestskú dopravu v našom meste. Ako nás informovali z dopravnej spoločnosti, „autobusy prímestskej a mestskej dopravy ARRIVA Nové Zámky budú v pondelok 30. a utorok 31. októbra premávať podľa cestovných poriadkov platných cez prázdniny. Počas Sviatku všetkých svätých – 1. novembra – budú jazdiť autobusy v zmysle schváleného cestovného poriadku v sviatočnom režime, pričom ARRIVA posilní niektoré spoje. Mestská autobusová doprava v Šali bude 1. novembra premávať zadarmo pre všetky kategórie cestujúcich.“

Posilnia spoje

Dopravná spoločnosť tak, ako aj po iné roky plánuje posilniť všetky spoje. „Všetky autobusy obsluhujúce zastávku Cintorín budú od 23. októbra do 3. novembra odchádzať od starej brány cintorína pri hlavnej ceste," informuje spoločnosť ARRIVA.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM