Anton Hrachovský Hokej

Český center s novou zmluvou v Zámkoch: Klub ho podpísal na ďalšie dve sezóny, FOTO

Tento podpis fanúšikov poteší. Vedenie tipsportligového hokejového klubu MHC Nové Zámky a jeden z útočníkov sa dohodli na predĺžení spolupráce.

Ilustračný obrázok k článku Český center s novou zmluvou v Zámkoch: Klub ho podpísal na ďalšie dve sezóny, FOTO
12
Galéria
Foto: Geleta Zsolt

Nová zmluva medzi MHC Nové Zámky a útočníkom Tomášom Urbanom znie na dve nasledujúce sezóny. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke. Predĺženie zmluvy so skúseným českým útočníkom je jedným z krokov vedenia pri budovaní kádra pre budúcu sezónu.

Prídu ďalšie podpisy

„S Tomášom sme našli spoločnú reč veľmi rýchlo. Teší nás to o to viac, že uprednostnil zotrvanie v našom klube pred viacerými ponukami z českej extraligy,“ uviedol športový riaditeľ klubu Imre Valášek s dodatkom, že klub v najbližších dňoch zverejní mená ďalších hráčov, s ktorými počíta do budúcnosti.

Urban prišiel do Nových Zámkov v priebehu ročníka 2018/2019 a zatiaľ odohral v Tipsport Lige 32 zápasov. V nich dosiahol bilanciu 14 gólov a 8 asistencií. „Mám 33 rokov, do reprezentácie a NHL ma už asi nezoberú, ale chcel by som počas pôsobenia v Nových Zámkoch vyhrať nejakú medailu. Je to tu na dobrej ceste, tím sa aj vďaka trénerom stabilizoval a som presvedčený, že tu zostane väčšina hráčov aj na nasledujúcu sezónu, čo by nám k úspechu malo pomôcť,“ povedal Urban.

Vo fotogalérii – Tomáš Urban v akcii v drese MHC Nové Zámky.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Útočník Tomáš Urban predĺžil zmluvu s MHC Nové Zámky
12
Galéria
Foto: Geleta Zsolt
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM