Rastislav Búgel Krimi Správy

Nitriansky "Rómeo" zamestnal políciu: Mysleli si, že sa vlámal do bytu

Mestská polícia v Nitre riešila poriadne kuriózny prípad. Všetko sa začalo záberom z kamerového systému.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky "Rómeo" zamestnal políciu: Mysleli si, že sa vlámal do bytu
Foto: Rastislav Búgel

Pracovník kamerového systému uvidel po jedenástej hodine večer podozrivú činnosť. „Na Roľníckej ulici v mestskej časti Krškany vliezol do okna bytového domu na prvom poschodí neznámy muž. Najskôr sa vyšplhal na rímsu nad prízemím a následne vliezol do okna. Po chvíľke z neho vyliezol, prešiel cez pozemok na ulicu a zastavil sa pri dvoch mužoch stojacich na križovatke ulíc neďaleko od pohostinského zariadenia,“ informuje MsP v Nitre na svojom webe. Ako informuje MsP ďalej, muž s nimi prehodil zopár slov a opäť sa vrátil k bytovke a rovnako vstúpil do bytovky cez okno neosvetleného bytu.

Mestská polícia nezaváhala. Na miesto boli vyslané dve motorizované hliadky MsP. „Na ulici ešte zastihli spomenutú dvojicu mužov a pýtali sa na neznámeho lezca. Uviedli, že ho nepoznajú a iba sa ich prišiel opýtať, či čakajú na taxík. Keď mu dali negatívnu odpoveď, bez ďalších slov odišiel,“ informuje mestská polícia na svojom webe.

Mestskí policajti sa tak rýchlo presunuli k vytypovanému bytu. „Na ich nemalé prekvapenie sa o vlámanie či krádež nejednalo. Po tom, ako im byt sprístupnil jeho majiteľ, zistili, že nešlo o vlamača, ale o priateľa majiteľovej sestry. Takýmto spôsobom ju chodí pravidelne navštevovať a rodina si už na jeho netradičné príchody a odchody zvykla. Odhliadnuc od romantiky, ktorú v dnešných časoch zažívajú ženy od podobne akčne ladených partnerov málokedy, po rozhovore s políciou to pre mladíkovu bezpečnosť bolo, dúfame, naposledy,“ informuje nitrianska mestská polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM