Krimi

Muž VYPADOL z autobusu a ostal ležať na chodníku: Pri sebe mal CUDZIU peňaženku!

Polícia pomáhala mužovi, ktorý sa zranil po vypadnutí z MHD. Okrem svojich dokladov ukázal aj peňaženku cudzieho chlapa.

Ilustračný obrázok k článku Muž VYPADOL z autobusu a ostal ležať na chodníku: Pri sebe mal CUDZIU peňaženku!
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Na mestskú políciu sa obrátil vodič MHD. Informoval o mužovi, ktorý na Staničnej ulici na konečnej zastávke vypadol z autobusu čelom na chodník a zostal ležať na zemi.

Zranený s cudzou peňaženkou

Na miesto okamžite vyštartovala motohliadka. Pri zastávke objavila ležať na zemi 50-ročného muža s krvácajúcimi zraneniami na hlave.

„Muž bol, podľa všeobecne známych vonkajších medicínskych príznakov, pod vplyvom alkoholu, nebol orientovaný, mal problémy so súvislou a racionálnou komunikáciou. Mestským policajtom okrem svojich dokladov predložil aj kompletné cudzie doklady v druhej peňaženke, ktorá evidentne patrila päťdesiatročnému mužovi z Lužianok,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Zranený muž nevedel vysvetliť, odkiaľ má peňaženku s dokladmi niekoho iného.

Prečítajte si tiež

Zavolali policajnú hliadku

„Podozrivému mužovi kvôli zraneniam príslušníci privolali RZP a keďže nadobudli dôvodné podozrenie, že konanie Dúbravčana mohlo naplniť skutkovú podstatu trestného činu, privolali na miesto aj hliadku policajného zboru,“ dodáva MsP v Nitre.

Následne bolo zistené, že policajný zbor eviduje nahlásenú stratu predmetných dokladov.

„Situácia bola neskôr príslušníkmi policajného zboru vyhodnotená ako nález a odovzdanie stratených dokladov občana z Lužianok, zranený muž nebol riešený za porušenie niektorých z platných právnych noriem," informuje mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM