Lucia Lauková Šport

Mesto ocení najlepších športovcov za rok 2017: Prebieha prihlasovanie adeptov

Športové výkony podávané domácimi reprezentantmi neostanú bez povšimnutia ani tento rok. Posielanie návrhov na oceňovanie je už v plnom prúde.

Ilustračný obrázok k článku Mesto ocení najlepších športovcov za rok 2017: Prebieha prihlasovanie adeptov
Zdroj: Dnes24.sk

V poradí 28. ročník oceňovania najúspešnejších športovcov a športových kolektívov sa uskutoční už tradične v marcovom termíne. Ešte než sa tak stane je potrebné tých najlepších vybrať. Aj tentokrát sa tejto úlohy zhostí komisia zložená zo športových novinárov a odborníkov. Informuje o tom web Nitra – Európske mesto športu 2018.

Prihlasovanie športovcov

Návrhy na oceňovanie najúspešnejších športovcov, už môžu športové kluby alebo jednotlivci posielať. „Bez povšimnutia nezostanú ani funkcionári a tréneri klubov, ktorí sa výraznou mierou pričinili o výsledky svojich zverencov a úspechy družstiev. Medzi ocenených sa každoročne dostávajú aj zdravotne znevýhodnení športovci, ktorí majú tiež možnosť zaslať svoje návrhy na ocenenie,“ píše sa na stránke emsnr.sk.

Termín odoslania

Návrhy na ocenenie športovcov, trénerov, športových kolektívov, funkcionárov a zdravotne oslabených športovcov môžete zasielať na mailovú adresu siska@msunitra.sk. Výber ocenených sa organizuje prostredníctvom návratky, ktorú je v prípade záujmu nutné vyplniť a zaslať na uvedenú mailovú adresu do 5. februára. Formulár nájdete TU!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM