Rôzne

Leto v Nitre bude patriť nadšeným FOTOGRAFOM: Lákajú ich na viaceré SÚŤAŽE

Milovníci fotografie sa majú na čo tešiť. Pre nadšencov pripravujú niekoľko zaujímavých podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Leto v Nitre bude patriť nadšeným FOTOGRAFOM: Lákajú ich na viaceré SÚŤAŽE
Zdroj: Dnes24.sk

Nitrianska galéria pripravuje na prázdniny projekt s názvom Leto na Samovej číslo 1. Jeho prvým podujatím bude deň venovaný fotografii.

Pre každého

Ako uviedli organizátori, konať sa bude 5. júla na nádvorí na Samovej ulici. Jednou z aktivít bude výstavná súťaž Fotka v sieti.

„Zapojiť sa môže každý, kto prinesie svoje fotografie a súťažne ich odprezentuje na pripravenej sieti. V rámci fotovýzvy vytlačíme a vystavíme po desať fotografií vo vysokej kvalite na formát A4 desiatim vybraným fotografom, ktorých vyberie odborná porota,“ vysvetlili organizátori.

Fotografické súťaže

Ďalšou aktivitou podujatia bude súťažný Fotomaratón, na ktorý sa účastníci musia registrovať. „Každý dostane desať tém, ktoré musí nafotiť. Po absolvovaní maratónu fotografie prinesie na vyhodnotenie pred porotu,“ uviedla galéria.

Ako pripomenula, treťou aktivitou bude súťažná Fotomapa. Jej účastníci dostanú zoznam siedmich lokalít v Nitre a v určenom časovom rozmedzí budú musieť vyhotoviť na každom mieste jednu fotografiu. „Každý potom prinesie svoje výtvory na vyhodnotenie porotou,“ doplnili organizátori.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

📸! FOTOVÝZVA !📸 V rámci projektu 𝐋𝐄𝐓𝐎 𝐍𝐀 𝐒𝐌𝐎𝐕𝐄𝐉 𝐜̌.𝟏 sa 5. júla 2023 uskutoční 2.ročník podujatia FOTO DEŇ NA NÁDVORÍ....

Posted by Nitrianska Galéria on Friday, June 16, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM