Správy

SKVELÁ správa pre rodiny s deťmi: V Dražovciach vznikla mini FARMA so zvieratkami

Rodičia s deťmi už nemusia cestovať, aby si mohli pozrieť rozkošné zvieratá. Novú mini farmu im otvorili priamo pod nosom.

Ilustračný obrázok k článku SKVELÁ správa pre rodiny s deťmi: V Dražovciach vznikla mini FARMA so zvieratkami
31
Galéria

V Dražovciach otvorili zaujímavú atrakciu. Verejnosť môže navštíviť Mini farmu u Madu. Hoci vznikla už v roku 2009, pôvodne bola určená iba pre danieliu zver.

Povozia aj na koni

Ako nám potvrdili priamo z farmy, priestor sa postupne zapĺňal ďalšími zvieratami, a tak sa rozhodli mini farmu sprístupniť verejnosti. Otvorená je už tri týždne a láka prvých návštevníkov.

„Nájdete tu všetky zvieratká, ktoré zaujmú hlavne vaše detičky,“ píše farma na sociálnej sieti. Deti sa navyše môžu pod dohľadom skúsenej koniarky povoziť na koňoch.

Množstvo zvierat

Okrem danielej zveri môžu návštevníci obdivovať aj Emu, pávy, plamienku driemavú, rôzne druhy papagájov, husi labutie, poľné a diamantové bažanty, morky bronzové, kozy, somárika a ďalšie zvieratá. „Využite cyklistickú trasu, ktorá vedie vedľa rieky priamo až sem,“ láka mini farma.

Kedy a za koľko?

Vstupné je spoplatnené sumou dve eurá na osobu. Až do konca júna je mini farma otvorená od pondelka do štvrtka v čase od 16.00 do 20.00 hodiny, v piatky od 16.00 do 21.00 a počas víkendov od 10.00 do 21.00.

Počas júla a augusta bude otvorené denne od 10.00 do 21.00 hodiny. Mini farma u Madu sa nachádza na ulici Pri Dobrotke 4 v Dražovciach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Mini farma u Madu v Dražovciach
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM