Rôzne

JEDINEČNÝ festival na skok od Nitry: Deň s Mufuzou láka na skvelý PROGRAM

Máte chuť na poriadnu dávku športu, zábavy a kultúry? Prinesie vám ju jedinečný festival, na ktorý lákajú herci, športovci, hudobníci a ďalšie známe osobnosti.

Ilustračný obrázok k článku JEDINEČNÝ festival na skok od Nitry: Deň s Mufuzou láka na skvelý PROGRAM
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA

Futbalové ihrisko v obci Nové Sady na skok od Nitry bude v sobotu 29. júla patriť lákavému podujatiu, počas ktorého si na svoje prídu všetky vekové kategórie návštevníkov. Blíži sa jedinečný festival Deň s Mufuzou.

Tešiť sa môžete na jedinečnú šou, ktorá nemá na Slovensku a v okolí obdobu.

MUFUZA je skratka Mužstva futbalových zázrakov. Tvoria ho známi herci, speváci, športovci a moderátori. Diváci tak v obci Nové Sady uvidia množstvo známych tvárí, ktoré si pre nich pripravili niekoľkohodinový program plný športu, hudby a zábavy.

Šport aj kultúra

Všetko odštartuje o 13.00 hodine programom pre deti, v ktorom sa o zábavu postará Šašo BIMBO, Kúzelník IVAN, Divadielko Tuš a Kristína Sviteková & Barbora Zamišková.

O dve hodiny neskôr (15.00) sa môžu tešiť športoví priaznivci, pre ktorých bude pripravená futbalová show Nové Sady – Mufuza. Moderátorom bude Stano Gális.

Núdza nebude ani o dávku kultúry. O 16.30 nás zabaví koncert legendárnej skupiny Lojzo, o hodinku neskôr (17.30) príde na rad koncert country legendy Allan Mikušek Band a o 18.15 vystúpia Páni bratia Peter Niňaj a Róbert Puškár s ich folklórnym varieté.

O muzikálové a svetové melódie (18.45) sa postará maestro Karol Čálik a sólisti opery SND Adriana Kohútková, Ján Babjak, Ján Galla a muzikáloví speváci Romana Dang Van, Peter Makranský, Jakub Rúžička a Monika Drgáňová.

Skvelá zábava pod holým nebom

O salvy smiechu nebude od 19.30 hodiny núdza počas programu Ftipák (Oldo Hlaváček, Ľuboš Malinák, Majo Labuda, Pavol Topoľský, Rasťo Piško, Rasťo Sokol, Martin Mňahončák a Ivo Hlaváček).

O 20.30 sa môžeme tešiť na koncert rockových klasikov Mariána Greksu, Henryho Tótha a Laca Kováča. O hodinu neskôr (21.30) to roztočí Suvereno a všetko ukončí Oldies párty MUFUZA (22.00) s DJ-om Robom Majlingom.

Vstupné je v predpredaji (denne na ihrisku Nové Sady od 16.00 do 19.00) za cenu 7 eur. V deň konania akcie zaplatíme 10 eur. deti do 120 centimetrov majú vstup zdarma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

MUFUZA
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM