Rastislav Búgel Basketbal

Inter dorovnal stav semifinále: Nitra nestačila na bratislavských basketbalistov

Nitrania vycestovali do Bratislavy po dobrom výkone z domácej palubovky. Prípadným víťazstvom sa mohli dostať do výhodnej pozície v semifinálovej sérii.

Ilustračný obrázok k článku Inter dorovnal stav semifinále: Nitra nestačila na bratislavských basketbalistov
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Do prvej desaťminútovky nastúpili lepšie hosťujúci basketbalisti spod Zobora. Po chvíli si vypracovali mierny náskok a ten si až do konca štvrtiny udržali (22:26). Inter však svoje zbrane nezložil. Zlepšil svoju hru na všetkých postoch a v tretej minúte druhej štvrtiny už bolo skóre dorovnané 30:30. Postupne si hráči domáceho Interu vypracovali množstvo šancí a od Nitry sa pomaly odpútali. Po polovici zápasu sa tímy rozišli do šatní za stavu 43:37 pre domácich basketbalistov.

Hra sa vyrovnala

Nitrania zabojovali. Po šiestich minútach prehrávali už iba o jediný bod 47:46. Následne sa hra oboch tímov vyrovnala a po tretej štvrtine si domáci Inter udržiaval iba mierne vedenie (60:55). Do rozhodujúcej desaťminútovky vstupovali oba celky dobrou hrou. Za stavu 75:73 fauloval 4 sekundy pred koncom zápasu Geiger a nádej nitrianskych basketbalistov bola zažehnaná. Napokon Inter dorovnal stav série za stavu 76:73.

3. zápas Nitra – Inter sa odohrá 20.4.2013 o 19:00 hodine!

Pozrite si fotky a video z prvého zápasu – Dôležité prvé víťazstvo: Basketbalisti Nitry pokorili Inter

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM