Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti začali prípravu ako prví z extraligy: TAKTO to vyzeralo počas tréningu na ľade

Nitrianski hokejisti už brázdia klzisko počas príprav na nadchádzajúcu sezónu. Pozrite si, ako to vyzeralo na prvom tréningu na ľade.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti začali prípravu ako prví z extraligy: TAKTO to vyzeralo počas tréningu na ľade
Zdroj: TASR

Nitrianski hokejisti z HK Nitra odštartovali prípravu na ľade. Zverenci trénera Stavjaňu vykorčuľovali na klokočinské klzisko. Ich domovský stánok sa aktuálne nachádza v záverečnej fáze rekonštrukcie. Po jej dokončení sa hokejisti presunú späť na Podzámsku ulicu.

Tréningový proces na Klokočine zahájilo 28 hráčov. Jedná sa o toto zloženie: Michal Valent, Adam Trenčan, Peter König, Peter Ordzovenský, Michal Novák, Filip Kuzma, Michal Gouth, Branislav Mezei, Boris Valábik, Dušan Milo, Tomáš Devečka, Jakub Garay, Jamie Milam, Denis Ozimák, Tibor Kutálek, Lukáš Novák, Samuel Buček, Miroslav Pupák, Juraj Štefanka, Filip Bajtek, Marek Slovák, Petr Stloukal, Radoslav Macík, Matej Bene, Edmung Piačka, Lukáš Tábi, Samir Saliji a Jozef Klenko.

V tíme tak zatiaľ nefiguruje Jozef Stümpel. Vedenie klubu má však riešenie v prípade, keby sa skúsený hráč rozhodol nepokračovať.

Hokejisti začali prípravu ako prví z extraligy: TAKTO to vyzeralo počas tréningu
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM