Správy

Hľadáte si prácu? Radnica ponúka voľné miesto

Na Mestskom úrade v Nitre hľadajú nového kolegu. Radnica zverejnila aj ponúkaný plat.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si prácu? Radnica ponúka voľné miesto
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto hľadá referenta na prípravu stavieb v odbore investičnej výstavby a rozvoja Mestského úradu v Nitre. O voľnej pracovnej pozícii informovala radnica na svojom webe.

Náplň práce

Referent pre prípravu stavieb sa podieľa na investičnej činnosti pri príprave stavieb. „Zabezpečuje predprojektovú prípravu stavieb realizovaných mestom. Dohliada na dodržiavanie podmienok stavebných povolení a opatrení štátneho stavebného dohľadu po dobu realizácie stavby. Sleduje systematické doplňovanie dokumentácie, podľa ktorej sa stavba realizuje a evidenciu dokumentácie dokončených častí stavby a spolupracuje pri tvorbe zmluvy o dielo s budúcim dodávateľom,“ vymenúva radnica.

Ponuka je na plný úväzok. Minimálna suma základnej zložky mzdy je 983,00 eur mesačne.

Aké sú požiadavky?

Pozícia je vhodná pre záujemcov, ktorí dosiahli úplné stredné vzdelanie alebo vysokoškolské vzdelanie s technickým alebo stavebným zameraním. Mal by mať odborné znalosti v oblasti ekonomiky stavebníctva a procesu výstavby.

Pozícia tiež vyžaduje legislatívne znalosti, komunikatívnosť, bezchybné ovládanie úradného jazyka, čítanie v stavebných výkresoch a počítačová gramotnosť (ovládanie MS Office, Outlook, web).

Výhodou je znalosť postupu výstavby, spôsobilosť stavebného dozoru alebo prax v investičnej činnosti.

Ak vás ponuka oslovila, poponáhľajte sa. Prihlášky musíte poslať najneskôr do 19. marca do 11.00 hod.na adresu: MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu, 950 06 Nitra. alebo elektronicky na e-mail: Katarina.Koprdova@msunitra.sk.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM