Správy

Hľadá sa najkrajší záber z Nitrianskeho kraja: O víťazovi rozhodne porota

Podarilo sa vám zachytiť krásu nášho regiónu? Fotosúťaž samosprávneho kraja pokračuje. Prihlásiť sa môžete do konca septembra.

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa najkrajší záber z Nitrianskeho kraja: O víťazovi rozhodne porota
Zdroj: TASR

Profesionálni aj amatérski fotografi sa môžu do konca septembra prihlásiť do súťaže, ktorú vyhlásil Nitriansky samosprávny kraj (NSK) prostredníctvom internetového portálu regionnitra.sk.

Do súťaže sa môžu zapojiť amatérski aj profesionálni fotografi, podmienkou je aby fotografie boli nasnímané v Nitrianskom kraji, v akomkoľvek ročnom období.

Súťažiť sa bude v kategóriách potulky krajom, región na bajku a tradície v regióne. „Posielať môžu digitálne fotografie, ale aj fotky naskenované z kinofilmu, musia byť vo vysokom rozlíšení. Víťazom sa stáva fotografia, ktorú vyberie odborná porota, hlavnou cenou je kvalitný notebook,“ oznámili organizátori súťaže.

Prečítajte si tiež

Podľa pravidiel môže poslať jeden autor maximálne päť fotiek, ktoré musia byť nasnímané na území Nitrianskeho kraja. „Súťažné fotografie je potrebné zaslať do 30. septembra, odborná porota ich vyhodnotí 15. októbra,“ pripomenuli organizátori.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Pre dovolenkárov

Vyhraj Macbook 🤩 Toto leto, 🌞 urob foto. 📸 Zober Iphone📱, dedov kompakt, 📷 nájdi na webe na nás kontakt. Pošli nám...

Posted by Region Nitra on Monday, August 9, 2021
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM