Webnoviny - Rôzne

František Ďurkovič je od júna nový šéf Agrokomplexu

Z krátkodobého hľadiska je cieľom nového riaditeľa úspešné zvládnutie letných a jesenných výstavných projektov - medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex a výstavy Autosalón Nitra.

Foto: SITA/Martin Havran BRATISLAVA 1. júna (WEBNOVINY) – Štátny podnik Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra má od júna nového riaditeľa. Do funkcie bol menovaný František Ďurkovič. Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vybralo úspešného kandidáta na základe výberového konania, do ktorého sa prihlásilo jedenásť uchádzačov.

Z krátkodobého hľadiska je cieľom nového riaditeľa úspešné zvládnutie letných a jesenných výstavných projektov – medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex a výstavy Autosalón Nitra. „V ďalšom období je našim zámerom nájsť pre výstavisko nové výstavné akcie. Je potrebné sa zamerať aj na mimovýstavné aktivity, pre ktorých rozvoj máme v areáli ideálne podmienky,“ dodal Ďurkovič.

Nový šéf Agrokomplexu pracuje na výstavisku od roku 1986 vo funkcii manažéra pre zahranično – obchodné vzťahy. Neskôr pôsobil ako riaditeľ obchodnej skupiny, projektový manažér a ekonomicko – obchodný námestník.

Spoločnosť bola založená v roku 1974 a v súčasnosti patrí medzi najdôležitejšie výstavnícke organizácie v SR. V celkovej prenajatej výstavnej ploche jej trhový podiel predstavuje v rámci SR viac ako 40 %. Od začiatku roka 2008 sa zmenila právna forma organizácie z príspevkovej organizácie na štátny podnik.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM