Lucia Lauková Správy

Blíži sa veľtrh nábytku: Nitriansky Agrokomplex zaplní vyše 450 vystavovateľov

Zariaďujete byt alebo dom? Na nitrianskom výstavisku si budete môcť vyberať z ponúk od vyše 450 vystavovateľov.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa veľtrh nábytku: Nitriansky Agrokomplex zaplní vyše 450 vystavovateľov
Zdroj: TASR

V poradí už 28. medzinárodný veľtrh nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry sa začne 13. marca. Predstaví sa ňom cez 450 vystavovateľov. Nosnou témou sprievodných programov bude zdravé, štýlové a moderné bývanie. Veľtrh potrvá do 18. marca.

Návštevníci sa budú môcť prejsť 12-timi pavilónmi, v ktorých nájdu bytový nábytok, doplnky, kuchyne, záhradný nábytok, ale aj kúpelne, sauny, bazény, krby či okná. Priestor dostane aj dizajn a štýlový nábytok.

Tento rok so zmenami

Súčasťou výstavy bude aj 3.ročník veľtrhu modernej a tradičnej architektúry z dreva. Zmenami tento rok prejde Fórum dizajnu. „Zmena, ktorá prichádza, však nie je úplnou novinkou, pretože sa vracia k prvotnému konceptu podujatia, ktorý Katarína Hubová a Ivan Čobej smerovali k prezentácii škôl a študentských prác. Neskôr, aj v spolupráci s Adrienou Pekárovou, sa výstava vyformovala na prehliadku tvorby profesionálnych dizajnérov, výrobcov a študentov vysokých a stredných škôl,“ vysvetľuje výstavisko. Ako dodáva Agrokomplex, Fórum dizajnu sa od tohto roku opäť stáva výlučne študentským fórom, na ktorom sa budú prezentovať vysoké školy.

Cena vstupného

Výstavisko bude od 13. do 17. marca otvorené od 9.30 do 18.00 a v posledný deň výstavy, 18. marca od 9.30 do 15.00. Vstupné na výstavu sa platí 7 eur, po zľave 4 eurá. Parkovanie pre osobné auto stojí 4 eurá.

Foto: ilustračné

Zdroj: Agrokomplex, Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM