Správy

Agrokomplex spojí obľúbené výstavy: Tešiť sa môžete na Gardeniu aj veľtrh nábytku

Nitrianske výstavisko sa rozhodlo spojiť dva tradičné veľtrhy. Návštevníci si budú môcť vybrať nábytok aj všetko potrebné do záhrady.

Ilustračný obrázok k článku Agrokomplex spojí obľúbené výstavy: Tešiť sa môžete na Gardeniu aj veľtrh nábytku
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Na Agrokomplexe sa po pandemickej prestávke budú konať hneď dva obľúbené veľtrhy, a to Gardenia a Nábytok a Bývanie. Výstavy budú prebiehať od 27. apríla do 1. mája.

Brány výstaviska budú otvorené od 9.30 do 18.00 a v posledný deň výstavy v nedeľu 1. mája od 9.30 do 17.00 hodiny.

Prečítajte si tiež

Jubilejný ročník

„30. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry sa uskutoční spolu s obľúbenou záhradkárskou výstavou Gardenia. Toto spojenie nie je náhodné. Ku krásnemu domu patrí očarujúca záhrada a do útulného bytu zasa kytica kvetov. Návštevníci si tak na jednom mieste nakúpia všetko potrebné pre zariadenie domu, bytu či záhrady,“ pozýva Agrokomplex.

Návštevníci sa môžu tešiť na 286 vystavovateľov, výstavné novinky a pripravený je aj zaujímavý sprievodný program. Jeho súčasťou budú aj ukážky historických remesiel a cenné informácie poskytnú aj odborníci z Cechu strechárov Slovenska.

Súbežne s výstavou bude v Pavilóne M4 prebiehať aj Fórum dizajnu. Slovenských výrobcov nábytku tu predstaví Zväz spracovateľov dreva SR.

Inšpirácia do záhrady

Inšpiráciu do vašej záhrady budete môcť načerpať aj na 24. ročníku výstavy Gardenia. „Okrem veľkého množstva kvetov a drevín majú na výstave zastúpenie aj grily, skleníky, altánky, záhradné domčeky, bazény, vírivky a ďalšie záhradné príslušenstvo. Rady na nezaplatenie vám poskytnú odborníci na pestovanie kaktusov, exotických rastlín, kvetín, drevín či skalničiek,“ uvádza výstavisko.

Poradenstvo pre záhradkárov bude prebiehať denne od 9.00 do 16.00 hodiny na voľnej ploche E. Odborné rady bude poskytovať Katarína Kettmannová.

Mohlo by vás zaujímať

Súťaž o nábytok

Návštevníci sa budú môcť zapojiť aj do súťaže o hodnotné ceny. „Všetky zakúpené vstupenky na veľtrh Nábytok a Bývanie, Gardenia sú zlosovateľné. Návštevníci môžu ako hlavnú cenu vyhrať nábytok do dvojizbového bytu, ďalšími cenami sú manželská posteľ, polohovacie kreslo, kreslo s taburetkou, vybavenie do zásuviek alebo jedálenský nábytok. Žrebovacie osudie sa nachádza v pavilóne M4,“ uviedla Katarína Moravcová z Agrokomplexu.

Vstupné a parkovné

Vstupné na všetky súbežné výstavy je 7 eur. Ak máte nárok na zľavu, zaplatíte 4 eurá. Parkovací lístok pre osobné auto bude stáť 6 eur.

Na zľavnené vstupné majú nárok žiaci základných škôl, denní študenti stredných a vysokých škôl s platným dokladom o štúdiu do veku 26 rokov, občania nad 62 rokov, ktorí sa preukážu občianskym preukazom, občania s preukazom ŤZP (preukaz biely) a sprievodca držiteľa ŤZP/S.

Zadarmo majú vstup občania s preukazom ŤZP (preukaz s červeným prúžkom) a aj deti do začatia školskej dochádzky (do 6 rokov) v sprievode rodiča.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM