Monika Földešiová Od Vás

Zverenci Michala Soboliča so super úspechom!

V sobotu 1. septembra bolo v Moravskom Bohumíne na programe už siedme pokračovanie Galavečeru Den Bojovníku na ktorom prebehlo 10 zápasov podľa pravidiel MMA ( Mix Martial Arts). Zápasy sa konali v boxerskom ringu. Už v dopoludňajších hodinách boli n

Patrik nedal svojmu súperovi zo Znojma žiadnu šancu a zápas ukončil po 30 sekundách, keď sa po úderoch na zemi jeho súper vzdal. V hlavnej večernej časti bol na programe aj boj v pyramíde do 77kg o titul majstra organizácie Den Bojovniku o tento titul sa pokúsil pobiť aj nitriansky borec Vojtech Barborík. Hneď v prvý zápas vyhráva už v prvej minúte, kedy svojho súpera uškrtí na zemi. V ďalších zápasoch za Pitbull Gym nastupujú Matúš Arpáš a Michal Lednický, ktorých zápasy majú podobný priebeh a obidvaja vyhrávajú, keď nasadia súperom páku na lakeť (ambar).

Ako posledný zápas večera je na programe finále pyramídy a proti Vojtovi Barboríkovi sa postavil skúsený borec z Ostravy, ktorý prešiel do finále tiež po víťazstve v predchádzajúcom zápase. Obidvaja borci sa do seba bez rešpektu púšťajú, Barborík ide po strhu a hádže súpera na zem. Ten sa otáča a Barborík berie jeho ruku a páči rameno. Po 20 sekundách je po všetkom a Nitranovi tlieska celá vypredaná mestská hala. Vojto získava titul Amatérsky majster organizácie Den Bojovniku. Gratulujeme!!!

Gracie Barra Nitra

NR-graccie barra
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM