Rastislav Búgel Krimi

Zúfalé volanie o pomoc: Hasiči museli vylomiť zámok na babičkinom (77) byte!

V jednom z bytov na Wilsonovom nábreží začul obyvateľ bytovky zúfalé volanie o pomoc. Kričala jeho 77-ročná suseda.

Ilustračný obrázok k článku Zúfalé volanie o pomoc: Hasiči museli vylomiť zámok na babičkinom (77) byte!
Zdroj: TASR

77– ročná žena bola sama v svojom byte, keď sa jej nešťastnou náhodou podarilo spadnúť. Ako povedala svojmu susedovi, nevládala sa postaviť a v byte bola sama. „V byte, ktorý bol z vnútornej strany uzamknutý, bola sama a nemal jej kto pomôcť. Sused neváhal a kontaktoval pracovníka operačného strediska mestskej polície,“ informuje MsP v Nitre.

Ku kľúčom sa nedostali

Po príchode policajtov na miesto preverili situáciu. Babička sa nesťažovala na bolesť ani žiadne zranenie. „S príslušníkmi MsP bez vážnejších problémov komunikovala cez stále zamknuté dvere a poskytla im osobné údaje o sebe a svojich rodinných príslušníkoch. Hliadka MsP získané informácie poskytla operačnému pracovníkovi, ktorý sa pokúšal niekoľkokrát telefonicky o udalosti informovať príbuzných, aby ich zároveň požiadal o sprístupnenie vstupu do bytu,“ informuje MsP v Nitre. Policajtom sa napokon ku kľúčom od bytu nepodarilo dostať.

Vylomili zámok

Policajti si k otvoreniu dverí privolali na pomoc hasičov. Tí napokon zámku na dverách vylomili. „Bezvládna pani bola zdravotníkmi ošetrená a následne prevezená na vyšetrenie do nemocnice. Počas poskytovania ošetrenia sa v byte objavila aj dcéra zranenej pani, s ktorou sa nakoniec príslušníkovi na operačnom pracovisku podarilo telefonicky skontaktovať," informuje MsP v Nitre.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM