Nikoleta Kováčová Rôzne

Známemu CESTOVATEĽOVI učarovalo mesto pod Zoborom: Cestujte do NITRY!

Influencer, bloger a cestovateľ známy pod menom Milan bez mapy využil horúci deň na výlet do Nitry. Mesto a okolie mu doslova vyrazilo dych.

Ilustračný obrázok k článku Známemu CESTOVATEĽOVI učarovalo mesto pod Zoborom: Cestujte do NITRY!
2
Galéria

Milan Bardún, ktorého verejnosť pozná pod menom Milan bez mapy, je jeden z najvplyvnejších slovenských influencerov. Patrí medzi najoceňovanejších a najčítanejších blogerov-cestovateľov na Slovensku. Čo teda odporučí, to má šancu stať sa hitom a cieľom mnohých návštevníkov.

Aktuálne tak urobil v prípade mesta pod Zoborom. „Strávil som dnes celé doobedie v Nitre kvôli jednému projektu a musím povedať, že aha, aké pekné mesto,“ napísal na svojom facebookovom profile Milan bez mapy.

Nitru odporúča navštíviť

Podľa fotografií, ktoré Milan bez mapy zverejnil, si našiel čas na prechádzku na Dražovský kostolík, na Pyramídu a na Nitriansky hrad. Z návštevy mesta bol očarený. „Teraz im tam všade kvitnú levandule a prvýkrát v živote som vyšiel na Zobor. Cestujte do Nitry!,“ vyzýva svojich sledovateľov influencer.

🫠 Strávil som dnes celé doobedie v Nitre kvôli jednému projektu, a musím povedať, že aha aké pekné mesto. Teraz im tam všade kvitnú levandule a prvýkrát v živote som vyšiel na Zobor. Cestujte do Nitry!

Posted by Milan Bez Mapy on Tuesday, June 18, 2024

Prečítajte si tiež:

Milan bez mapy v Nitre
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM