Hokej

Zmena v tíme HK Nitra: Tréner Bažány skončil na lavičke Corgoňov

Hokejová Nitra sa počas aktuálnej sezóny trápi. Nezmenil to ani príchod trénera Mariána Bažányho.

Ilustračný obrázok k článku Zmena v tíme HK Nitra: Tréner Bažány skončil na lavičke Corgoňov
Zdroj: TASR

Marián Bažány vystriedal na lavičke účastníka najvyššej súťaže Andreja Kmeča. Herný prejav Nitry sa však za ostatné mesiace nezlepšil. Nálada sa zmenila aj na tribúnach. Stále viac fanúšikov volalo po odchode trénera Bažányho.

Počas 42. kola cestovala Nitra na ľad do Nových Zámkov. Ani tam nitrianski hráči nedokázali uspieť a prehrali 2:4. Práve po prehratom zápase krajského derby prišlo k ráznemu kroku.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Vedenie HK Nitra pristúpilo k odvolaniu hlavného trénera Mariána Bažányho.

„S trénerom Mariánom Bažánym sme ukončili k dnešnému dňu našu spoluprácu. Trénermi tímu sa stanú Tomáš Chrenko a Miroslav Kováčik, asistentom zostáva Dušan Milo a trénerom brankárov bude naďalej Stanislav Petrík. Ide o trénerské riešenie do konca sezóny,“ informuje HK Nitra na svojom webe.

"Zároveň chceme dať verejnosti informáciu o tom, že k dnešnému dňu máme vyplatené všetky peniaze pre hráčov, trénerov aj dodávateľov. Takže naša slabšia forma nie je vôbec otázkou financií. Pracujeme s približne rovnakým rozpočtom na A-tím ako v minulých sezónach, rozdiel je iba ten, že zatiaľ sa nám v sezóne výsledkovo nedarí. Chceme to však určite zmeniť,“ povedal pre klubový web prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM