Rastislav Búgel Futbal

Zmena v programe zápasov FC Nitra: Už v sobotu opäť na futbal!

Dobrá správa pre milovníkov nitrianskeho futbalu. Už počas najbližšej soboty sa budeme môcť vybrať na štadión pod Zoborom. Zápas s Michalovcami sa napokon uskutoční na trávniku FC Nitra.

Ilustračný obrázok k článku Zmena v programe zápasov FC Nitra: Už v sobotu opäť na futbal!
Foto: Rastislav Búgel

Stretnutie 2. kola futbalovej Fortuna ligy 2017/2018 MFK Zemplín Michalovce – FC Nitra sa v sobotu 29. júla o 19.00 h uskutoční na štadióne nováčika pod Zoborom. O výmenu poradia domácich zápasov požiadali zástupcovia michalovského klubu a ich súper i Prezídium Únie ligových klubov s touto žiadosťou súhlasili.

„Prezídium ÚLK na základe predloženej dohody klubov MFK Zemplín Michalovce a FC Nitra schválilo zmenu poradia zápasov oboch súperov v 2. a 13. kole. Napriek maximálnej snahe MFK Zemplín nie je nový vyhrievaný trávnik, ktorý bol položený len pred niečo vyše týždňom, v takej kondícii, aby bolo možné zabezpečiť jeho kvalitu a regulárnosť. Prezídium ÚLK zobralo do úvahy možné znehodnotenie niekoľkotisícovej investície na štadióne Zemplína, ale aj fanúšikov oboch klubov, ktorí by v prípade akéhokoľvek iného rozhodnutia boli ukrátení o domáci zápas svojho tímu, keďže aj Nitru počas jesennej časti čaká kompletná výmena trávnika. Je potrebné zdôrazniť, že ide o reakciu na výnimočnú situáciu, ktorú zobrali kompetentní pri svojom rozhodovaní do úvahy. MFK Zemplín Michalovce tak svoj vynovený štadión otvorí východniarskym derby s 1. FC Tatran Prešov 12. augusta o 18.30 pred kamerami RTVS,“ povedal pre oficiálny portál ligy výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák.

S Nitrou sa Michalovčania najskôr stretnú na jej štadióne, v 13. kole si obaja súperi zmerajú sily na Zemplíne.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM