Ivana Herková Rôzne

Živnostníci Slovenska sa mobilizujú

Koncom uplynulého týždňa sa konalo spoločné pracovné stretnutie Republikovej rady Strany živnostníkov Slovenska a kandidátov na poslancov do NR SR.

Rokovanie sa uskutočnilo v príjemných priestoroch penziónu Poľovný dom v Jelšave, kde mali účastníci stretnutia vytvorené vynikajúce podmienky, ktoré len umocnili tvorivú pracovnú atmosféru prítomných kandidátov. Kandidáti na poslancov a prítomní členovia Republikovej rady Strany živnostníkov Slovenska RR SŽS na svojom zasadnutí riešili naliehavé otázky týkajúce sa existencie slovenských živnostníkov, s ktorými sa žiadna vláda od roku 1989 dostatočne nezaoberala, aj napriek tomu, že živnostníci, malí a strední podnikatelia sa v rozhodujúcej miere podieľajú na raste HDP našej krajiny. V súčasnosti pred predčasnými parlamentnými voľbami sa znova tie isté vládne strany uchádzajú o hlasy voličov a sľubujú, že podporia živnostníkov a malých podnikateľov na Slovensku. Vlastne ony v predchádzajúcej dobe po dvadsaťročnom pôsobení vo vláde sa pričinili o to, že živnostenský a podnikateľský stav sa nachádza v neudržateľnej kritickej situácii. Malí a strední podnikatelia nie sú si istí zajtrajškom, stávajú sa len číslom na daňovom úrade a sociálnej poisťovni. Je smutné, že cudzí podnikateľ je prednejší ako domáci.

Na pracovnom rokovaní sa všetci prítomní jednomyseľne zhodli na prijatí spoločného stanoviska, že budú nekompromisne obhajovať oprávnené záujmy živnostníkov a malých a stredných podnikateľov. Strana živnostníkov Slovenska ide do volieb s číslom 26, pretože sama najlepšie pozná problémy podnikania na Slovensku a vie ako ich riešiť.

Viac informácií sa dozviete na http://www.stranazivnostnikov.sk/

szs galeria1
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM