Krimi

Žena sa v Nitre vlámala do domu a UKRADLA šperky: Z lupu sa však dlho netešila

V rukách polície skončila žena, ktorá mala kradnúť v priestoroch rodinného domu.

Ilustračný obrázok k článku Žena sa v Nitre vlámala do domu a UKRADLA šperky: Z lupu sa však dlho netešila
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

„30-ročná žena v Nitre na Dolnočermánskej ulici neoprávnene vnikla na dvor rodinného domu tak, že preskočila oplotenie a následne sa dostala k vchodovým dverám, cez ktoré vošla dovnútra. Z domu si zobrala retiazky rôznej dĺžky zo žltého kovu, retiazky s príveskami zo žltého kovu, prívesky, prstene, náušnice a predmety rôzneho tvaru zo žltého kovu, náramkové hodinky zo žltého kovu, kľúč zo strieborného kovu, ktoré si uložila do posteľnej obliečky," informuje polícia.

Na mieste ju nenašli

Ženu mala pri odchode z domu stretnúť 63-ročná poškodená majiteľka, ktorá sa jej spýtala čo tam robí, načo jej podozrivá žena povedala, že ju tam poslala dcéra a utekala preč.

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry boli operačným dôstojníkom okamžite po oznámení skutku vyslaní na miesto. Hliadka na mieste pátrala po podozrivej osobe, avšak nikde ju nevideli a ani podľa presnejšieho popisu sa im ju nedarilo v okolí vypátrať.

Prečítajte si tiež

Pomohla aj taxislužba

„Našli však svedkov, ktorí im uviedli, že žena nasadla do taxíku. Dispečing taxislužby im dal presnejšiu informáciu, že žena cestovala do obce Cabaj – Čápor, kam sa hliadka okamžite presunula. Keď ju našli vyzvali ju, aby preukázala svoju totožnosť a začali s jej vypočúvaním. Taktiež ju vyzvali, že ak má u seba veci, ktoré môžu slúžiť na účely dokazovania je povinná ich vydať. 30-ročná žena policajtom uviedla, že má pri sebe krabičku so šperkami, ktoré dobrovoľne vydala," informuje polícia.

V prípade prebiehajú procesné úkony. Žena bola obmedzená na osobnej slobode a putovala do cely policajného zaistenia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

POLICAJTI POHOTOVOSTNEJ MOTORIZOVANEJ JEDNOTKY Z NITRY CHYTILI KRÁTKO PO SKUTKU ŽENU, KTORÁ UKRADLA ŠPERKY...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Monday, May 30, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM