Rastislav Búgel Krimi

Žena (38) na strednej škole predložila maturitné vysvedčenie: Riaditeľke sa nepozdávalo, bolo falošné!

Na jednej z nitrianskych stredných škôl odhalili falošné maturitné vysvedčenie. Riaditeľke sa nezdali niektoré údaje na ňom uvedené.

Ilustračný obrázok k článku Žena (38) na strednej škole predložila maturitné vysvedčenie: Riaditeľke sa nepozdávalo, bolo falošné!
Zdroj: TASR

“Falošné maturitné vysvedčenie predložila 38-ročná žena z Veľkej Lehoty na jednej zo stredných škôl v Nitre,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Ako informuje polícia, riaditeľke školy sa niektoré údaje na listine nepozdávali preverila si jej dôveryhodnosť. “Následne bolo zistené, že škola, ktorá mala vysvedčenie o maturitnej skúške študentke s daným menom vydať je falošné,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Žena si svojim konaním poriadne zavarila. “Predmetný skutok polícia v Nitre vyšetruje ako prečin falšovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Ako informovala polícia, žene za tento skutok hrozí zo zákona trest odňatia slobody tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM