Hokej

Zdá sa, že Nitra prišla o útočníka: Klub zverejnil nepríjemnú diagnózu Adama Daudu

Krátko pred play-off musí hokejová Nitra riešiť veľký problém. Pravdepodobne totiž prišla o talentovaného útočníka.

Ilustračný obrázok k článku Zdá sa, že Nitra prišla o útočníka: Klub zverejnil nepríjemnú diagnózu Adama Daudu
4
Galéria

V utorok Nitra na domácom ľade privítala vtedajšieho lídra priebežného poradia. Corgoni napokon Zvolen porazili 3:2 a do tabuľky si pripísali cenné body. Radosť z víťazstva nad ťažkým súperom však začiernil moment z úvodného dejstva.

Útočník Adam Dauda ostal po náraze do protihráča ležať na ľade. Chvíľu to vyzeralo, že na plochu budú musieť prísť zdravotníci s nosidlami, no napokon zranenému útočníkovi pomohli na striedačku spoluhráči.

„Žiaľ, Daudovo zranenie bude asi na dlhšie, aj keď na oficiálne info si musíme počkať," napísal krátko po zápase klub HK Nitra na sociálnej sieti.

V stredu 3. marca klub nepríjemné zvesti potvrdil. „Pokračovanie Adama Daudu v tejto sezóne je nateraz veľmi neisté a zrejme aj vylúčené. Zatiaľ známa diagnóza je vykĺbené jabĺčko, ďalší rozsah zatiaľ nevieme," informuje HK Nitra.

Adam Dauda odohral v aktuálnej sezóne v nitrianskom drese dokopy 25 zápasov. Na svojom konte má 14 bodov za 7 gólov a rovnaký počet asistencií.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Viac správ z prostredia nitrianskeho hokeja

Pokračovanie Adama Daudu v tejto sezóne je nateraz veľmi neisté a zrejme aj vylúčené. Zatiaľ známa diagnóza je vykĺbené jabĺčko, ďalší rozsah zatiaľ nevieme.

Posted by HK Nitra on Wednesday, March 3, 2021
Zranenie Adama Daudu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM