Rastislav Búgel Rôzne

Zažeňte hlad priamo pri bazéne: TOTO sú ceny obľúbených jedál na nitrianskom kúpalisku

Horúce počasie posledných dní láka k vode. Pokiaľ sa rozhodnete stráviť svoj voľný čas na nitrianskom kúpalisku, zísť by s vám mohol náš prehľad cien ponúkaných jedál.

Ilustračný obrázok k článku Zažeňte hlad priamo pri bazéne: TOTO sú ceny obľúbených jedál na nitrianskom kúpalisku
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Nitrianske letné kúpalisko je posiate stánkami s rýchlim občerstvením. Pozreli sme sa preto, koľko zaplatíme za rôzne druhy ponúkaných jedál. Z tých slaných patria medzi stálice kúsky ako hot dog, hamburger, lángoš, varená kukurica, cigánska a iné.

Väčšina stánkov ponúka práve hot dogy v cene 1,20 eur za kus. Iba v jedinom stánku ho nájdete až za 1,80 eur. Hamburger si môžete vychutnať v cene 2,50. V ponuke je aj cingánska v žemli za 3 eurá. Na kúpalisku nesmú chýbať ani obľúbené vyprážané hranolčeky. Tie si bez prílohy môžete kúpiť za 1,20 eur. Varená kukurica vás bude stáť 0,30 eur za sto gramov.

V ponuke rýchleho občerstvenia na kúpalisku patrí aj lángoš. Ten bude stáť 1,20 eur a podľa druhu prílohy sa jeho cena môže vyšplhať až na dve eurá.

Pokiaľ nemáte chuť na kúpaliskové stálice, hlad môžete zahnať aj inými druhmi rýchleho občerstvenia. V ponuke tak napríklad nájdete jahodovú alebo nugátovú palacinku za 1,30 eur, kuracie nugety s hranolčekmi za 4,50 eur, vyprážaný syr s hranolčekmi za 4,00 eur, gofra s džemom a šľahačkou (1,30 eur), alebo grilovaný encián so zeleninovým šalátom za 4 eurá a rôzne zeleninové šaláty v cene od 2,50 eur do 2,80 eur.

Čítajte tiež:

Pivko, kofola a malinovky: Koľko zaplatíme na nitrianskom kúpalisku za nápoje?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM