Krimi

Záťah vo firme na spracovanie mäsa: Objavili stovky sudov plných živočíšneho odpadu

Nitrianska polícia informovala o prípade, z ktorého sa doslova zdvíha žalúdok. V priestoroch firmy na spracovanie mäsa objavili nepríjemné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Záťah vo firme na spracovanie mäsa: Objavili stovky sudov plných živočíšneho odpadu
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

O prípade informovala polícia prostredníctvom svojej stránky na sociálnej sieti Facebook. ”Nitrianska polícia v spolupráci s Odborom odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru vykonala v nitrianskom okrese 03. júla 2019 prehliadku priestorov firmy na spracovanie mäsa,” informuje stránka mužov zákona Polícia SR – Nitriansky kraj.

V areáli prevádzky objavili nechutné prekvapenie. ”V jej areáli našli 251 sto až dvestolitrových plastových sudov a 17 kusov tisíclitrových sudov s obsahom vedľajších živočíšnych produktov, ktoré sú kvalifikované ako odpad,” dodáva polícia na facebooku.

Na mieste mal byť, podľa informácií polície, nájdený aj stavebný odpad “azbestová strešná krytina.”

”V prípade polícia vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin neoprávneného nakladania s odpadmi. Vyšetrovanie prípadu a odhaľovanie ďalších skutočností naďalej intenzívne pokračuje,” informuje Polícia SR – Nitriansky kraj.

Ako dodáva polícia, fotografie vo videu nie sú vhodné pre citlivé povahy.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM