Peter Klimant Krimi

Záchranári v akcií pri nehode na ceste: Zraneného muža (38) previezli do nemocnice vrtuľníkom

Vážna dopravná nehoda v našom regióne. Pre zraneného muža (38) musel podľa záchranárov prísť vrtuľník, ktorý ho previezol do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Záchranári v akcií pri nehode na ceste: Zraneného muža (38) previezli do nemocnice vrtuľníkom
Zdroj: AIR - TRANSPORT EUROPE, spol.

Leteckí záchranári mali plné ruky práce. Vo štvrtok popoludní sa medzi obcami Kozárovce a Olichov stala dopravná nehoda. Informovala o tom Zuzana Hopjaková, hovorkyňa leteckých záchranárov.

„Po náraze osobného auta do stromu sa zranili dvaja cestujúci. Vrtuľník pristál približne 100 metrov od miesta nehody, ktoré vopred zabezpečila polícia. Zranených na mieste ošetrila privolaná rýchla lekárska pomoc. Ťažšie zraneného 38-ročného spolujazdca si následne lekár leteckých záchranárov prevzal do svojej starostlivosti.,“ vyjadrila sa Hopjaková.

Pacient bol podľa Hopjakovej pri vedomí, na úraz si vraj pamätal, utrpel však vážne poranenia viacerých častí tela. „Po ošetrení a preložení na palubu vrtuľníka bol v stabilizovanom stave s tzv. polytraumou prevezený na traumatologické oddelenie Fakultnej nemocnice v Nitre,“ uviedla Hopjaková, podľa ktorej druhá zranená žena ostala v zdravotnom ošetrení pozemných záchranárov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM