Správy

Začal sa 47. ročník Agrokomplexu: Do Nitry prišlo vyše 400 vystavovateľov, FOTO

V Nitre sa od štvrtku 18. augusta koná tradičná medzinárodná výstava Agrokomplex. Brány výstaviska sú otvorené od 9.00 do 18.00 hodiny.

Ilustračný obrázok k článku Začal sa 47. ročník Agrokomplexu: Do Nitry prišlo vyše 400 vystavovateľov, FOTO
6
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Po dvoch pandemických rokoch sa na Národné výstavisko agrokomplex v Nitre vrátila medzinárodná poľnohospodárska a potravinárska výstava Agrokomplex.

Na 47. ročníku sa predstaví 416 vystavovateľov a deväť národných poľnohospodárskych a potravinárskych zväzov, informovalo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.

Výstava sa začala vo štvrtok 18. augusta a potrvá do nedele 21. augusta.

Prečítajte si tiež

Bohatý program

Počas štyroch výstavných dní sú pre návštevníkov Agrokomplexu pripravené viaceré novinky z poľnohospodár­stva, potravinárstva, chovu hospodárskych zvierat, vrátane aktuálnych trendov v technike.

Odbornú aj širokú verejnosť čakajú workshopy, diskusie s odborníkmi, prednášky, odborné poradenstvo aj sprievodný kultúrny program.

Sprievodné výstavy

Súčasťou výstavy je aj 15. Národná výstava hospodárskych zvierat, v rámci ktorej sa predvedú jednotlivé chovateľské zväzy a združenia so šampiónmi vo svojich kategóriách.

Spestrením tohtoročného Agrokomplexu je aj Celoštátna poľovnícka výstava s medzinárodnou účasťou Poľovníctvo a príroda 2022, ktorá sa uskutočňuje raz za päť rokov. Slovenská poľovnícka komora na nej prezentuje 1 200 trofejí.

Zábery zo 47. ročníka Agrokomplexu si môžete pozrieť v priloženej galérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

47. ročník výstavy Agrokomplex Nitra
6
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM