Správy

Zabránili najhoršiemu: Mladíkovi v ťažkej životnej situácii pomohli policajti

Po návšteve lekára sa mladému mužovi prevrátil celý svet. Policajti si všimli, že niečo nie je v poriadku a okamžite zakročili.

Ilustračný obrázok k článku Zabránili najhoršiemu: Mladíkovi v ťažkej životnej situácii pomohli policajti
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Mladý muž sa zrejme ťažko vyrovnával s faktami, ktoré sa dozvedel u lekára. Rozrušený sa vracal domov autom. Že niečo nie je v poriadku, si všimli policajti KR PZ v Nitre Milan Lörinc a Jozef Jókai. Za pohotovú reakciu a pochopenie si vyslúžili poďakovanie od otca mladého muža.

„Po návšteve lekára mal syn pravdepodobne prevrátený celý svoj život a zjavne sa ťažko vyrovnával s faktami, o ktorých sa pred malou chvíľou dozvedel. Takto viedol svoje vozidlo cestou domov, neuvedomujúc si svoj stav silnej traumy,“ opisuje udalosti otec mladého muža.

V správnom čase na správnom mieste boli dvaja policajti, ktorí jazdu vyhodnotili ako možný pokus o ukončenie vlastného života. Preto neváhali a vozidlo s traumatizovaným vodičom zastavili.

„Všimli si jeho stav, preto zvolili zavolať mne, otcovi nešťastného mladého muža a po spoločnom zhodnotení zavolali záchranku, ktorá syna vyšetrila a podala mu prvú pomoc,“ stojí v ďakovnom liste.

Rozrušeného mladíka sa im podarilo v rámci možností upokojiť a následne si ho prevzali rodičia. „Nedošlo teda k žiadnej strate na životoch ani k žiadnym zraneniam, našťastie, lebo pri takom psychickom rozpoložení, v akom sa syn nachádzal, by to mohlo byť obrovským rizikom. Toto však môžem konštatovať len vďaka uvedeným pánom, ktorým patrí moja vďaka a tiež uznanie,“ napísal jeden z rodičov v poďakovaní.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM