Rastislav Búgel Krimi

Za požičanie auta do klipu hrozí policajtovi obvinenie: Podozriví z trestného činu sú aj účinkujúci!

Policajti, ktorí nitrianskemu raperovi Rakbimu požičali policajné auto si poriadne zavarili. Polícia už pozná jeho meno.

Ilustračný obrázok k článku Za požičanie auta do klipu hrozí policajtovi obvinenie: Podozriví z trestného činu sú aj účinkujúci!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval Ivan Netík z ministerstva vnútra, prípad, kedy bolo policajné auto a uniformy požičané na natáčanie hudobného klipu už prevzala Inšpekcia ministerstva vnútra. „Ak to dovolí procesná situácia, tak poskytneme ďalšie informácie. Ani jeden z účinkujúcich v klipe nie je medzi obvinenými z baru Matriachi,“ uviedol Netík. Reagoval tak na dohady, že jeden z mužov, ktorý hral v klipe, mal byť medzi útočníkmi na nitriansky zábavný podnik.

Poznajú osoby v klipe

Podľa neoficiálnych informácií polícia už stotožnila osoby, ktoré vystupovali vo videoklipe a tie z nich, ktoré sa nachádzali na Slovensku, už boli aj predvedené na podanie vysvetlenia. Stotožnené už bolo aj auto, ktoré patrilo Okresnému dopravnému inšpektorátu Nitra.

V policajnom zbore zrejme skončí

Inšpekcia už podľa týchto informácií pozná aj policajta, ktorý auto a uniformy požičal. Všetko sa malo udiať bez vedomia nadriadeného, pričom dotyčný policajt tak urobil vo svojom voľnom čase. Momentálne čelí podozreniu zo zneužitia právomoci verejného činiteľa a ďalších skutkov. Keď bude obvinený, tak zrejme v policajnom zbore skončí. Podozriví z niektorých trestných činov sú aj osoby účinkujúce v klipe.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM